måndag 29 december 2008

Ny vecka..

nya firanden!

Nyårsafton på onsdag. Hej och hå vad det går! Snart nytt år! Snart blir Alicia 2 år. Snart blir jag.... erhm.. 22 år.. *försöker se oskyldig ut*

hmm.. nu hittade jag choklad i tangentbordet. Ja ni läste rätt.. I tangentbordet. så kan det gå med löften om lördagsgodis.. och JAG var inte skyldig den här gången! :)

Nu ska jag rädda vardagsrumsbordet från att bli täckt med välling..

kram och god natt på er!

lördag 27 december 2008

Slut på julen

Äntligen är så julen slut även för oss.. det blev ett långt firande i den här familjen med start ända i tisdags. Men Al har varit nöjd och glad med julklappar varje dag! (Oj, vad snäll hon måste ha varit!)

Idag var vi som sagt hos mina föräldrar. Mycket trevligt och mycket gott. och mycket julklappar.. igen. och fast vi sa innan jul att vi vuxna inte skulle byta julklappar med varandra så visst fick vi en julklapp av mamma och pappa! "Men ni är ju våra barn!" och det är ju sant. :)


Alicia somnade på 10 minuter och en (1) vällingflaska när vi kom hem, det har aldrig hänt förut!


Och förresten blev jag skitsnygg i håret! :) och fort gick det. Me like.


Nu ska jag slänga mig i soffan och äta chips.. min kropp skriker efter salt!!

Bling-bling

Nyss kom Al in i vardagsrummet med stövlarna på..

"nämen, var ska du gå?"
"Bling-Bling!"
"ska du åka till X?!"
"aa- BILEN!"

Det är nämligen så att hon har döpt sin farbror till bling-bling. haha. Eller ja, hans flickvän sa en gång att han hade bling-bling i öronen och efter det är det så han heter. Så dit skulle hon. Mys. Hon älskar sin farbror. På julaftonen skrattade hon högt och sånt där riktigt magskratt när hon var med honom, flera gånger. Det värmde mitt hjärta så att höra :)

Efter ett tag så övertalade jag henne dock att det skulle gå lika bra att åka till mormor och morfar som till "bling-bling" med buss dessutom.

Ska in och duscha och färga håret nu bara (schwartzkops nya färg som jag skulle ha gjort häromkvällen) och sen ner på stan och köpa det sista julklapparna (tur man delar upp julen så här ;P) sen är det julfirande igen!

Ha en bra lördag därute i stugorna!

torsdag 25 december 2008

Juldag är slödag..

Sambon sitter och spelar kort med systra sin och kusinen som är här på besök från Israel, medan dotra sover. Jag passar på att sitta lite här. Läsa lite bloggar. Inser att det här inlägget borde vara ett inlägg om hur julaftonen var. Men jag väljer att låta bli. Jag nöjer mig med att skriva: det blir aldrig som man tänkt sig och att Al fick jättemånga fina presenter!

Jag fick också en fin present av min älskade sambo. En efterlängtad nagelförlängning! Vissa av er kanske minns att jag skrivit om det för länge länge sen, annars kan ni uppdatera er här. Jag blev jätteglad.. men samtidigt ledsen, då vi kommit överens om en betydligt mindre summa att handla julklappar till varandra för. Vi skulle ju inte ens köpa till varandra från början! Så även om jag blev väldigt glad över presenten kände jag mig samtidigt väldigt dum som inte alls lagt ner mycket pengar på hans. (Ja, jag vet att det inte är pengarna som räknas! Men ni förstår säkert hur jag menar ändå.)

Sötnöten sa i alla fall att den här presenten innebar vissa förpliktelser för mig:

1. De ska fixas en gång i månaden
2. Han vill få ut nåt av dem.. så att säga ;P

haha. Han är ju för gullig. :)

Nu ska jag sätta mig i soffan, zappa lite och se om det går någon bra film och äta min "plast-svärmors" underbara godis! Hon har smält 600 g (!) 70 % choklad, och blandat det med hackade jordnötter och dumlekolor. Detta har hon sen hällt ut på en plåt och låtit svalna och skurit i bitar! Smaken på dessa stavas enklast på detta sätt: L-Y-X!

Njut av helgen! Snart är det en ny!

Kram på er därute!

tisdag 23 december 2008


Det bidde ingen magsjuka.. däremot tror jag det kan vara en släng av stress! Mådde dåligt över natten och på morgonen igår, men sen gick det över framåt dagen. På em var jag iväg och köpte julklappar och när jag då åt en snabb cheeseburgare från donken, så kände jag av magen igen. Ajabaja. Inte stressa så!


Nu är i alla fall alla klappar klara och inslagna. skönt. Men fy faaan vad folk det var på stan igår.. Man blev lätt svettig kan jag säga.


Så nu vill jag bara önska Er alla en riktigt god jul där ute i stugorna (lär väl knappast hinna in här de närmaste dagarna)! För att citera ännu en av mina favoritjulsånger


"Lova va' rädd om dig själv, är den hälsning du får."




söndag 21 december 2008

Huga..

Sitter ensam hemma i soffan, tittar på Heartbreak hotel på fyran och brottas med ett illamående som kom nu på kvällen.. usch och fy. Skulle väl bara fattas det att man blir sjuk nu när julen står för dörren? Jag vill inte bli sjuk. Och speciellt inte magsjuk! Håll tummarna för mig att det bara är något tillfälligt som går över, över natten..

3 dagar kvar till jul!

och jag har redan tröttnat på allt vad mat heter... kan det ha att göra med att man sitter i kassan nu och folk handlar ju som galna! Tycker inte man kan märka av någon kris där inte.. Visserligen är det roligt, men som i fredags kom jag på mig själv flera gånger och var tvungen att stanna upp och säga "Andas!" Inte förrän på kvällen, när jag hade lagt mig var andningen normal. Men fick "bassning" för det av en jobbarkompis igår, "inte behöver du stressa upp dig så? Du gör vad du kan och sen är det ju inte mer med det!" Sant.

Om en timme blir jag hämtad till jobbet. Måste hinna duscha innan dess.

Hur har ni andra det så här nära julen? Är ni färdiga med allt handlande? Själv har jag ALLA julklappar förutom Alicias kvar att handla.. och de måste jag handla imorgon måndag! Så liite stressad känner jag mig allt. Speciellt som jag inte vet vad vi ska handla till alla..

Tips mottages tacksamt till : Alicias gammelfarmor, Farbror med sambo och en killkusin på 5 år. ;P

Och vad köper man till dagispersonalen? JA! En sak ang det! När vi hade lussefika på dagis pratade jag med en mamma vid vårat bord. "jag tänkte om vi kanske skulle skrammla ihop till något åt dem?" viskade jag. Vad svarar hon.. jo: "nej, för barnen vet inte varför de ger. Det är en annan sak när de börjat i skolan tycker jag."

Eh.. men vi vuxna vet väl varför vi ger? Och jag vill bara säga att jag är väldigt tacksam över att de tar hand om mitt barn om dagarna när vi jobbar! så bara för att Al inte vet varför hon ger, så ska personalen alltså inte få någon uppskattning?! Förjävligt resonerat anser jag. Är man "snål" kan man väl bara säga "nej." och inte skylla på barnen!

nåväl, duschen kallar! Ha en bra söndag!

fredag 19 december 2008

Hjulen på bussen de går runt, runt, runt..

och det gör den här sabla förkylningen här hemma med! Men det är väl det som är nackdelen med att samsova. När den ena är frisk, är den andra lite sjuk och den tredje kanonsjuk.

Imorse var det sambons tur att vakna med 39 graders feber. Vad göra? Jag måste ju jobba. Alicia måste aktiveras. Sambon måste sova. Ringer mormor och morfar. Tyvärr, de kunde inte just idag. Farmor? Nej, hon kunde inte heller.. Jag kör en rövare och ringer dagis.

"Förlåt att jag ringer så sent (klockan 10. Jag ska åka med tåget som går alldeles snart) Men det har krisat sig här hemma. Får Alicia komma idag ett par timmar?"
"självklart! Hur länge då?"

så var det avklarat! Morfar hämtar sen och lämnar henne hemma och då är det bara 3 timmar kvar innan jag kommer hem. Det klarar han nog, sambogubben. Men jag ÄLSKAR vårat dagis.. eller ja, vår förskola!

Innan Alicia hann uppfatta vad det var som hände hade jag packat ner henne i vagnen, när vi kommer vid busshållsplatsen kom bussen som går förbi dagiset precis. vinkar åt chauffören och vi hoppar på. Sparar 10 min och en halvt ihjälstressad morsa. Flyt. Alicia är jätteglad när hon ser var vi är på väg. inga problem vid lämningen heller. Flyt. Halvspringer ner på ICA och apoteket och köper blåbärssoppa och Ipren åt sambon. Inga köer. Flyt! Hinner komma hem, andas, (sluta svettas) och skriva det här inlägget.

Nu ska jag dock klä på mig igen och gå till tåget. Idag kommer det ett ställ med nya grejer till jobbet som JAG har beställt! Schwartzkops nya hårfärgning. 10 minuter ska det bara ta. Låter ju alldeles underbart. Måste ju passa småbarnsmorsor alldeles ypperligt! Och så kommer det nu precis innan jul och nyår när alla vill vara fina i håret.. (läs: när jag vill bli fin i håret ;P ) jag ska köpa en och prova och så lägger jag ut bild sen.

Rusa nu! Ha en bra dag alla!!

torsdag 18 december 2008

Tävlar igen!!

Tant Ulrika som hon kallar sig brukar ha lite roliga tävlingar då och då! Denna gång är det denna!



"Jag är med o tävlar om ett presentkort på 500kr från NiceWork hos Tant Ulrika. Var med o tävla du oxå!"

onsdag 17 december 2008

7 dagar kvar..

och här sitter jag ensam i skenet från julgranen och dricker varm choklad! Kunde inte andas (damn this förkylning!) så jag passade på att smita upp innan alla andra för att ha lite egentid. Dessutom vandrade tankarna till min gravida väninna som ska ha närsom helst nu! Tänk om hon redan ligger inne? Eller tänk om de får en liten julklappsbebis?

Hade först tänkt att se på julkalendern, men jag kom upp försent. Förresten, vad tycker ni om årets julkalender? Jag gillar den på något sätt, men det är samtidigt ingen julkalender!

Nu tänker jag bjuda er på min favoritsång genom tiderna.. så mycket jag i dessa tider!

måndag 15 december 2008

Jag tävlar!

ska se om jag kan skriva när jag dregglar så.. ;P

Jag är med och tävlar om ett nagellack som One Inch Nails lottar ut! Nagellacket heter Twinkle Toes och är från Precision. "Alldeles, alldeles underbart" för att citera en känd sagofigur. :) Tänk att få lyxa till sina fingrar med det!

Tävlingen, och hur lacket ser ut, hittar du här.

"God" jul?

Min systerson sålde jultidningar i år, och så klart var jag ju tvungen att köpa en tidning åt mig! Det fick bli Stora Jul journalen 2008.. såklart :)

Nu tänkte jag kolla igenom godisrecepten, för det kanske att det fanns något lätt och enkelt recept däri? Döm om min förvåning, så innehåller alla recept sprit! Ja, förutom knäck och kola (2 recept!)

Se här:

Fikonpraliner? - Mörk rom eller konjak
Valnötskonfekt? -konjak
Chokladtryffel? -hallonlikör eller annan likör
chokladtryffel recept nr 2? -2 msk god likör..

Påminner mig om ett roligt "recept" jag fick av min mor en gång i tiden..

Julens godaste fruktkaka


1 dl socker
4 ägg
2 dl torkad frukt
1 tsk salt
1 dl farinsocker
4 msk citronsaftnötter
2 liter whisky

Ta fram en mellanstor skål.
Kolla whiskyn genom att smaka.
Häll whisky i ett decilitermått och drick.
Upprepa.
Sätt på elvispen.
Smaka återigen på whiskyn, om den fortfarande håller kvalitén.
Blanda 1 dl smör i en stor skål, lägg till 1 msk socker och vispa igen.
Kolla om whiskyn fortfarande är god, drick ännu en kopp.
Schtäng av elvischpen.
Knäck två hönor och schläng i schkålen, med all torkad fjukt...Schätt på elvischpen igen.
Om den fjuktade torken fastnar i schkålen, vrid loss den med en muvschkrejsel.
Schmaka sen om whiskyn fortfarande är god.
Schen schka du schila 2 dl schalt, eller nåt schånt. De é inte schå noga.
Kolla whischkyn.
Schila citronsaften, lägg till en mat...sched... och schå socker, eller nåt, va fan.
Schmörj ugnen.
Vrid kakformen på 220 grader, glöm inte att schtänga av elvischpen.
Schläng ut schkålen genom fönschtret, och ... schå kolla schen whiskyn.
Gå å lägg dej... Vem fan schänner för å äta en jävla fjuktkaka i alla fall?

Dagen so far..

sådär ja. Arbetsdagen har gått mot sitt slut. Jag gillar måndagar på det viset att jag slutar så tidigt! ;P Det har varit en dag utan någonting att rapportera. tyvärr. sista 5 minutrarna blev det hektiskt som sjutton istället! Varför blir det alltid så?

Kommer hem och då ska sambon på arbetsintervju! De ringde honom vid 14 och frågade om han fortfarande var intresserad? "javisst!" och så en timme senare ska de intervjua honom.. håll tummarna för honom (oss) !!

igår klädde vi granen här hemma hos oss. Jag kände direkt hur jag fick ro i själen när den kom på plats och ljusen tändes! Så drack vi glögg på det.. att jag brände mig försökte jag förtränga.



söndag 14 december 2008

Promenixat

Den dagliga promenad är så avklarad. Hon är ju för bra rolig, lilltjejen! Jättevaken hela tiden, går i 30 min utan att hon verkar minsta trött. Så ser jag att hon rivit ur alla näsdukar ur en liten förpackning.. tar bort dem, säger: "nej, nu får du allt ta och vila lite. God natt vi ses snart!" och POFF! Somnar på 5 minuter!

När vi kom hem och jag skulle ställa vagnen på uteplatsen så vaknade hon såklart. Men efter att ha stått och vaggat vagnen i närmare 15 min så somnade hon om, så nu ska jag passa på att läsa tidningen..

Sen får faktiskt mannen ta över! Sjuk eller inte. Jag känner att jag behöver lite avlastning nu faktiskt..

förresten.. hur snabba brukar hm vara på leverans om man beställer över internet? Tror ni man kan beställa en julklänning åt tösen som idag och hinna få den i tid?

Finns det..

..någon vänlig själ därute som vill förbarma sig över våran tvätthög? Å andra sidan.. väntar vi ett tag till så kanske den kryper ut av sig själv? ;P




lördag 13 december 2008

Dagen är fulländad!

som grädde på moset fick jag mens nu. Med tillhörande mensvärk.. Tack för den televerket..


ÅHH vilken dålig dag!

okej. Så sambon är sjuk och vi kunde inte julklappshandla, kolla på luciakröningen eller klä granen (nej, jag gör inte det själv med en 1½ åring!) så jag tänkte.. "hey, häng inte läpp! Vi gör en mysig middag jag och Alicia och har en luciamiddag istället. Det är ju trots allt lördag!"

Sagt och gjort. skulle göra Fläskfilé med balsamicosås och ris. Det är såå gott! Började bra. Luktade gott. Sen kollade jag riset.. nja. överkokt, men det gör inget! Det går att äta ändå! Så tänkte jag dricka mig ett glas vin. Tror ni inte korkjäveln går av! Inget vin alltså, för är det något jag ogillar skarpt är det korkbitar i mitt vin!

Nåja. Vi hade ju kall julmust. I ett vinglas kan även det bli festligt!

Så vi dukar och så är det då dags att äta första tuggan. Jag håller på att skära upp köttet till Al då jag tycker att det luktar konstigt. Då är köttet antagligen frysskadat från frysen för äta gick det absolut inte!!

Alicia är hungrig som en varg.. vad göra? Man kan ju inte bara äta överkokt ris och sås! Ställer mig och skär upp blodpudding. Känner besvikelsen stegras inom mig. blodpudding? En lördagkväll?! så tänkte jag att det skulle gå snabbt, så istället för att ta fram smöret från kylen tänkte jag att steker blodpuddingen i oljan som ändå står precis här vid stekpannan.

Gör inte det.

Allt bara fastnade i stekpannan.. trasiga och halvstekta skivor blev det. och när jag skulle ta upp lingonsyltsburken så satt locket fast. Då skrek jag på sambon. "TA UPP DET HÄR LOCKET INNAN JAG BÖRJAR GRINA!!!" för då var det nära..

Men som en underbar dotter jag har så fixade hon kalaskänslan ändå, när hon skålade med mig med sitt vattenglas.

"mamma gonk!"
"ja.. gonk på dig med!" gonk tamej faaan!

Blogg?

Nu kan jag inte kommentera på blogg.se heller? Är det fler det strular för eller är det helt enkelt bara så att jag egentligen ska lägga mig och bara dra ett täcke över huvudet??

saaanktaaa luuciiaaa

SANKTAAAA LUCIIIAA! :-D *skrålar*

åh så fint, blir nästan tårögd själv..

Nåväl. Luciadagen idag. igår skulle vi ha en mysfredag och äta pizza. Sambon fick ett hårstrå i sin (blöärk) så han och jag fick dela och mitt i alltihop blev Al trött och ville sova. Och då slocknade jag med.. såklart! Al och jag sov länge imorse, tänkte lussa för sambon men så är han sjuk! Hepp, så kan det gå. Så när vi kom upp så sov han vidare.

Tillslut gick jag och Al ner på stan i alla fall och då fick vi faktiskt se ett luciatåg. Jättefint, men hon tappade intresset ganska snart. Träffade syrran och hennes ena barn, och jag fick mina vinterstövlar jag glömde på jobbet i onsdags när jag i stressen skulle klä på mig för julbordet. Sen skulle de vidare och köpa julklappar, och jag gav Al lite mat och sen gick vi en sovpromenad.

Luskade reda på lite fler adresser när vi kom hem. Sambon var upp en stund och var social, men nu sover han igen. Fy vilken tråkig lucia! :( Vi som skulle julklappshandla, titta på luciakröningen på stan och bara var en sån där lycklig och mysig och jultrevlig familj! För att sen klä granen, äta något gott och smaka på våra fina lussekatter jag och al gjorde igår!

Nu får jag göra allt det där själv verkar det som..

Här skulle jag lagt upp en bild från vårat lussebak igår, men nej. Inget vill ju funka som jag vill.

*morrar*

fredag 12 december 2008

snabbt fixat!

Jaja. Det löste sig ju rätt snabbt med det där att skriva adresserna på julkorten! Nästan alla har flyttat och finns inte på eniro, så det blir till att jaga rätt på adresser också.

Nu vaknade tösen!

Tjing!

Jag borde

..passa på att sova, medan tösen gör det.
..städa på hennes rum.
..göra lussekatter, eller i alla fall första delen av dem medan hon sover.

men jag orkar inte!

Däremot vill jag passa på att rekommendera Fujidirekt igen! För vilken gång i ordningen vet jag inte, men julkorten jag skickade efter för bara någon dag sen, kom i brevlådan idag redan! Jag skickade in beställningen den 9:nde. Idag är det den 12.e. Service! Me like! Jättefina är det med i kvalite menar jag. Motivet kommenterar jag inte ens då det alltid blir bra! ;)

åh, nu fick jag en sak till på min "borde" lista.

..skriva adresserna på julkorten innan al vaknar.

Istället lyssnar jag på Brittan Spears och dricker coca-cola :)

hemma.. igen och lite bilder

Nu är det inget roligt längre. Al hade feber inatt, hon var brännhet, så när vi vaknade imorse ringde jag och sjukade henne och mig. Sambon har jobbat natten, så han kunde ju inte vara hemma med henne..

Passar på att sätta in lite bilder från när vi var på julbord i onsdags! Har tyvärr inga bilder från själva matsalen, men det var så mycket folk att jag inte ville slita upp kameran mitt i alltihop.
Men jag har nog inte sett så mycket god och FIN mat förut.
(bilderna är klickbara)
Entrén




Möttes av det här rummet, där vi startade med lite glögg..






Här kan man snacka om pepparkakshus! Det ska förövrigt vara en kopia av slottet vi var på.






Julstämning i vartenda hörn!

Och så.. det beryktade godisbordet!
och så andra sidan!
Och så var det ännu mer på ena väggen, med bullar och klenäter och chokladmousse och ris a la malta och jag vet inte allt det var! Behöver jag tillägga att vi var rätt så mätta när vi åkte hem?!

torsdag 11 december 2008

Några minuters lugn och ro

Har just satt mig här framför datorn för att andas några minuter innan det är dags att ta sig till dagis och lussefika! mysigt!

Var ju på julbord med jobbet igår och det var helt makalöst gott! Och fint! Alicias farmor var barnvakt då sambon var tvungen att jobba natten, var lite nervös för hon har inte varit barnvakt förrut såhär länge och vi har aldrig haft barnvakt över nattningen.. men det hade gått så bra så bra så. Och när jag kom hem så sov Al i soffan och där fick hon sova sen resten av natten..

Kändes lite konstigt att gå och lägga sig alldeles själv i sängen, som faktiskt är ganska stor, när man slipper trängas med andra! Men jag fick intala mig att svärmor faktiskt aldrig får sova med Al, medan jag gör det alla andra nätter :)

Så nu skjutsade hon mig för att storhandla lite. Perfekt då det ekade i våra skåp här hemma. Det är ett skit att inte ha körkort och bil!!

Nu håller jag på att koka några ägg som jag tänkte äta innan jag går, har inte hunnit äta någon lunch än.. amagad! Sen ska jag som sagt på lussefika på dagis. Det är inget luciatåg då de är så små i "hennes" hus men det kan ju vara mysigt att träffa lite andra föräldrar ändå!

Tänkte lägga upp lite bilder från igår.. och btw så såg vi en "kändis"!! eller ja. Kändis och kändis. Den manliga unga tv-bonden och hans tjej.. de var där och planerade sitt bröllop! Det går fort när man får saker betalat och filmat ;)

Jaja.

Tjingalong!

tisdag 9 december 2008

Istället för julstämning

I brist på julmusik hittade jag den här sidan.. här finns allt! Testa hur mycket emo du är, hur ond du är eller vilka chanser du och din drömpartner har.. du kanske drömmer om Brad men hur bra skulle ni passa ihop?

seså, in och testa er allihop..

Själv fick jag




Du är 26% ond!



Du är en aningen ond, fast i smyg!

Fler test hittar du på testportalen.se




och






Du är 25% emo!




Du är den där vanliga personen som för det mesta mår rätt bra. Svart bär du bara på begravning och lyssnar du på en deppig låt är det på lugna favoriter.

Ett emo test från testportalen.se





och det kan nog stämma ganska bra. =)

Ahhh..

För en gång skull somnade faktiskt tösen, utan sammanbrott från min sida och utan bråk från hennes sida.. Sätter mig vid datorn för att avnjuta en kopp (mugg) glögg och lyssna på julmusik för att försöka hitta min borttappade julstämning.. så funkar inte hörlurarna till datorn!!

GAH! Alltid ska det väl vara nåt?! *suck*

Men glöggen är ju god i och för sig..

Julkort och lite uppdateringar av bilder!

sådär.. då var årets julkort beställda! Lite i senaste laget, bara att hoppas på att vi hinner få dem innan tisdag så man kan skicka med julporto.. :)

Imorgon är det julbord med jobbet! Ska bli riktigt trevligt. Om man får ta bilder, ska jag sätta upp bilder här..

Appropå bilder så har jag ju lovat er några.. erhm.. så här får ni dem. Bättre sent än aldrig! :)

Detta var vad jag införskaffade i Stockholm, minus dörrkransen.


Min äckliga men väldig fina risgrynsgröt!


Och slutligen beviset på att jag är världens sämsta pepparkaksbakerska!!
efter några försök såg de i alla fall ut såhär:




Hädanefter kommer jag bara köpa pepparkakor! De är i allafall mycket godare ;P

måndag 8 december 2008

Måndagspoesi! :)

"Måndag, måndag
härliga måndag!
Vad skulle vi göra utan
en så'n dag?
Klockan ringer, ögonen grusar
Bara att gå upp fast de andra
ligger kvar och snusar..
Måndagsexemplar och måndagsfel
men utan en måndag
vore inte veckan hel!"


diktat kl 07:10 ímorse.. vad säger ni? Ska jag göra en diktsamling? :P

söndag 7 december 2008

Vad blir Din mening?!

Välj månaden (numret) du är född i:
1 - I ate
2 - I needed
3 - I ran naked with
4 - I shot
5 - I cuddled with
6 - I smoked with
7 - I banged
8 - I ran shirtless with
9 - I stabbed
10 - I killed
11 - I slept with
12 - I killed

Välj datumet du är född på
01 - the trojan man
02 - a dog
03 - a jew
04 - a toothbrush
05 - Paris Hilton
06 - a homo
07 - Barny the dinosaur
08 - a prostitute
09 - a pornstar
10 - a bag of weed
11 - the kool-aid-man
12 - Santa Claus
13 - a condom
14 - a whorè
15 - an orange
16 - a stripper
17 - a bisexual
18 - a horse
19 - my boyfriend
20 - a crackhead
21 - a homeless guy
22 - my lover
23 - my crush
24 - a easter egg
25 - a jar of honey
26 - a hottie
27 - a bowl of cereal
28 - a french fry
29 - your dealer
30 - a glass of milk
31 - Your grandma

Välj färgen på tröjan/plagget du har på dig
White - Because thats how i roll
Black - because im sexy as hell
Pink - Because the lil people told me to
Red - because I have AMAZING boobs
Blue - because I’m a pimp and your jealous
Polka Dots - because I hate my life
Purple - because I’m gày
Gray - because I love marijuana
Other - because I have double D’s
Green - because I’m good in bed
Orange - because I smoke crack
Turqoise - because I have a noodle in my nose
Brown - because i had to
Shirtless - because I’ve got abs

I needed a dog because Im sexy as hell...

torsdag 4 december 2008

Hemma igen

Kommer hem, slår på "bolibompa" (dvs SVTB) och då är det ANIME!! YEEY!! "Cardcaptor Sakura".
"Skolflickan Sakura öppnar en förtrollad bok som innehåller spelkort och släpper av misstag ut dem. Nu måste hon samla in korten igen vilket kräver magiska kunskaper och hårt arbete om hon vill trygga världens framtid."

Verkra hur bra som helst! Dessutom är det på japanska.. me love Bobster! :)

Sen hade vi fått hem dagiskorten idag! Såå fina! Hon skrattar, men har tårar i ögonen min lilla skatt.. =/

Idag ska jag göra pepparkaksmuffins att ha med till jobbet imorgon, och ev baka lite vanliga pepparkakor hem. Till mat blir det exotisk pytt med ris. Som jag ska börja med.. typ.. NU!

=)

1990-någonting

Så underbar text.. det här får bli sista låten för idag.. nu måste jag hitta på något vettigt ;P

jahopp..

Skulle äta lite risgrynsgröt till lunch. Men vad jag glömde bort var att jag tycker ju inte ens om risgrynsgröt! *blä* Julmusten var god dock..

Nu ska jag snart ta mig iväg till dagis och hämta tösen. Ska handla lite på vägen hem.. ja, jag vet att jag kunde ha gjort det när jag ändå var själv, men ibland dyker andra saker upp och ibland vill man bara andas och vara lite ifred..

På vägen kommer jag nynna på den här.. underbar låt!


Utmanad av Zill!

Födelsedag: jajamän, en gång om året! ;P

Födelseplats: BB

Favoritdjur: Kattdjur av alla de slag

Favoritfärg: Rosa, lila, brunt

Favoritsiffra: 2

Favoritmat: Tahini med heta räkor, avokadoröra och "arabbröd" ;)

Favoritaffär: Ja, det måste väl vara IKEA det..

Favorithobby: BLOGGA!! :)

Drömjobb: skor eller hudvård

Ett ställe jag vill åka till: Island.

Sover i: säger som Zill.. i en säng?

Detta är hett:

Detta är iskallt:

1. Kissie, 2. Kenza, 3. BlondinBella?
1. Who?

2. Tydligen en bloggerska.. inte intresserad
3. Hur kan man bli så känd för att inte göra någonting?!

Linje på gymnasiet: Handel och administration, men inriktning Turism

Favoritbild: Det ska tydligen vara en bild på en själv. såå.. Den här bilden är tagen för lite mer än 3 år sedan, jag hade just börjat dejta sambon och började må bra igen efter att ha varit i ett destruktivt förhållande..


Jag utmanar Pauline, Marybeth, Tant Ulrika och Sara

Vinterdesign..

Så! NU ska jag gå och äta frukost.. sen ska jag svara på en utmaning jag fått av Zill.

Toodeloo igen!

*andas ut*


Dagar som denna är jag jävligt glad över att vi valde att behålla vår "traktor" till vagn! Om det bara hade varit någon grad kallare så det hade sluppit bli blötsnö!! Vi tragglar fortfarande med vår Emmaljunga City Cross (som förövrigt även den danska Prinsessan Mary har till sin stora pojk! ;P Man måste alltså inte köpa en Bugga för att ha en "kändisvagn"! Nu slipper jag skämmas när jag möter Buggakörarna på stan! *ler*)


Fördel: Man kommer faktiskt fram, trots oplogat och blötsnö!
Nackdel: Det är tungt!
Fördel: Man får ju lite extra motion! :)

När jag kom hem från dagis såg jag att jag fått nya Amelia. (fast jag hade det på känn igår så jag handlade "lyxfrukost" till idag. Så idag blir det smörgås med leverpastej, grönt mango te som jag också hittade i sthlm btw! På Indiska av alla ställen, och färskpressad apelsinjuice. Till detta ska jag läsa om hur det är at vara gift med Runar (as if I care!) och hur man får allt gjort inför julen utan stress! (me care!)

Dessutom ska jag skratta gott åt Malin Wollin, deras krönikör. Jag tycker hon är bra rolig!

Vill du börja dagen med ett skratt tycker jag du ska titta in Ketchup-mammans blogg.. Oh My God vilken rolig kvinna! Skrattade högt när jag läste hennes mans att-göra lista för mornarna.. LOVE IT!

Frukost var det ja.

toodelooo!

måndag 1 december 2008

Stockholmsresan i lördags

(blir inga bilder än.. men de kommer!)

Smet upp före alla andra och tog mig en lång dusch helt i fred. Sminkade mig och klädde på mig i lugn och ro för att sen gå för att möta mamma och syrran vid tågstationen..


Syrran hade redan köpt biljett åt mig, så vi hoppade bara in på pressbyrån och köpte frukost innan vi hoppade in på tåget. Jag köpte en stor varm choklad.. jag ÄLSKAR deras choklad. mums!

Vi hade tur som fick ett bord så vi kunde sitta tillsammans hela resan. När vi kom fram började vi med att kolla upp när restaurangen vi tänkte äta frukost på öppnade. Sen gick vi in på en klädaffär där mamma hittade en skitsnygg blus från ONLY. Hon tyckte den var lite för trång bara, så hon köpte den inte.. Vilket hon ångrade sen och vi sprang runt hela stockholm för att hitta.. för såklart fanns den ju inte kvar när hon smet in efter lunchen och skulle köpa den.


Vi åt lunch på Mongolian Barbeque. Väldigt gott.. men jag vet inte om jag kommer gå dit igen faktiskt. Det var lite.. smutsigt. Tyvärr.. Efter det gick vi till Lagerhaus och jag köpte ett rött klotljus, 6 glöggmuggar och 2 små skålar i samma serie (mysa) att ha russin och mandlar i. Senare gick vi tillbaka dit och då köpte jag även en krans att ha på ytterdörren. Thats it. Där

Sen tog vi vägen förbi NK's julskyltning och ner till julmarknaden i kungsträdgården.. Mycket mysigt och julkänslan hamnade på max med hjälp av julsånger som sjöngs av en kör, glöggdoft blandat med lukten av brända mandlar och ponnyridning! Behövdes ingen snö ens..


Sen irrade vi vidare för att hitta oss till Panduro, men när vi väl kom dit efter en avstickare på stockhome, så insåg vi att för att ta oss an den butiken behövde vi kaffe i oss. (det var typ här mitt huvud verkligen började göra sig påmint!) Snurrade vidare till PUB där vi satte oss och tog varsin kaffe (vaniljlatte för mig såklart) det var så trevligt att vi satt kvar en bra stund.. så pass länge att när vi kom tillbaka till Panduro så hade de stängt!


Snopna gick vi till hötorget, köpte vindruvor och lite vita kvistar att ha en ljusslinga i. Sen fortsatte vi leta efter mammas blus ! (remember?) Tillslut var vi tillbaka i butiken vi varit i från början och då hade de fått in 3 stycken. Visserligen i strl mamma tyckte var trång, men hon köpte den ändå. Skitsnygg var den!


Så var det dags att ta sig tillbaka till station. Smet upp på Åhléns toalett först och nu hade jag bra ont i huvudet. Väl på station köpte syrran en påse chips och så köpte vi varsin dricka innan vi gick och satte oss på tåget. Även denna gång fick vi eget bord. Dukade upp "fint". En vit servett fick vara bordsduk och så hade vi chips, brända mandlar och druvor. Är det lördagkväll så är det!


Sen mådde jag som sagt dåligt hela vägen hem. Men fram tills dess var det en otroligt trevlig dag!


Men som sagt.. känner mig lite besviken på att jag inte handlade mer! ;P

Är det inte konstigt?

Är det inte konstigt att JULblommor inte tål kyla??


Sorry

Uppdaterar om sthlmsresan med bilder senare idag.. igår blev det julmarknad och middag hos mina föräldrar, så det blev inte mycket tid till datasittandes då.

Ska försöka innan jag tränar idag!

Tjipp!