tisdag 30 juni 2009

Positivt överraskad!

Låt er inte avskräckas av vilka det är. Ge låten en chans! :)




seg..

nu börjar jag sega ihop lite här. Bara en timme kvar innan jag slutar. Sitter nu med en kopp kaffe och försöker hitta energin igen.. Har du någon över?

skyll på mig bara!

gör det! Tycker ni att det är svalare och molnigt idag så skyll på mig. Jag råkade nämligen ta på mig ett linne idag, istället för min "tjocka" jobb tshirt.. dumt av mig..

mysteriet löst!

idag har jag löst mysteriet.. Svaret på den stora frågan. Jag har insett att jag BEHÖVER gi. Inte bara för att tappa kilon, utan även för att hålla min pms/pmd i schack! Har nämligen inte varit så här svajig i humöret på hela tiden jag skötte mig, nu är det för bedrövligt. Förbannad och ledsen om vartannat.. Blir galen på mig själv! Nu när jag kommit på detta, kan man mu tycka att det borde vara lättare att sluta med gkass t ex. Men nej, jag är redan sugen på en ben o jerry wich! Att jag inte blivit förpassad till en öde ö än, är ju ganska förvånande!

måndag 29 juni 2009

typisk måndag?

idag har varit en typisk måndag tror jag! Måste ta till båda händerna för att räkna antal förpackningar jag tappat.. Klarar mig nog med en hand för att räkna hur många av dem som gick sönder>_< nu ska jag passa på att sola lite innan tåget kommer.. Ciao!

morgonstund har guld i mun.. Sägs det.

4:45 imorse ringde klockan. Gäsp! Fick iväg al till dagis i tid och nu väntar jag på mitt tåg som ska ta mig till jobbet. Redan varmt! 33 grader i SKUGGAN Igår! Totalt galet. Och så mens på det.. Svullen är bara förnamnet. :S hur har Du det i värmen?


Lägg till karta och vägbeskrivning för din fest. Visa vägen!

söndag 28 juni 2009

migrän men ändå så nöjd!

just satt al i ett bad, precis kommit hem efter att ha blivit bjudna på restaurang av J :) underbart och otroligt gott! Rapporterar mer när jag sitter vid en dator.. Men jag kan säga så mycket som att jag är så lycklig just nu trots att migränen kom som ett brev på posten, när jag slappnade av! Kram på er därute!

Sjuk, soltrött eller bara gammal?

Imorse hade jag lite ont i halsen, och när jag vaknade var jag alldeles mosig i huvudet. Ögonen ville verkligen inte öppna sig och hör och häpna, så somnade jag på soffan igen, när jag och Al klivit upp. Det har väl typ aldrig hänt..

J kopplade in mitt trådlösa modem, och svosch vad det går nu! Najs att slippa alla jädra sladdar överallt också! men de är fortfarande för många och jag jobbar på det..

Gick iväg till affären, handlade lite (dagens underdrift, kände mig som en packåsna när jag gick hem!) och så åt vi färskpotatis och burkskinka med gräddfil till lunch.

Nu dagens överraskning: Alicia BAD om att få gå och sova! Hon som aldrig velat sova inne när hon varit med mig! Så vi gjorde samma rutin som vid nattning, och nu har hon sovit 45 min ungefär. Jag borde också sova.. men det är ju så konstigt att tröttheten alltid försvinner så fort hon somnar.

Det är så mycket jag borde ta itu med.. men nu ska jag lägga det åtsidan, och faktiskt vila lite..

Bye!

lördag 27 juni 2009

hemma igen

nu har vi kommit hem igen efter tt ha varit hela eftermiddagen med J och hans lilla tös till syrran med familj, och badat! T om jag har premiärbadat! Jag kan faktiskt sträcka mig till att säga att det  t om var riktigt skönt! :) sen bjöd J oss på mat från spicy hot, nu har jag slöngt ner al i ett renande bad.. Det behövdes! Sen ska hon sova o då ska jag nog följa hennes ezempel med badet i af :) Har du haft en bra lördag?

Mössa?

Haha. Alicia hittade ett av mina inlägg till bikini-överdelen.

"mössa!"

erhm.. ptja.. :D


God morgon!

Ja, en god morgon är det allt :)

Al knölade lite inatt, kom upp i min säng redan kl 1, men morgonen har varit kanon ändå. Ätit frukost i lugn och ro, diskat lite, och nu betalat räkningar.. inte fullt så kul, men man får känna sig lite vuxen när man är klar om inte annat..

Nu när jag tittar på blommorna är de inte alls laxrosa! Jag måste ha varit full eller nåt igår, de är mer orange. :)

Snart ska vi möta upp J och hans dotter L, köpa en ny bikini åt mig och sen ta oss ut till syrran för att bada och äta lite lunch! Mysigt!

Men! Jag har åtminstone 45 min på mig att fortsätta göra fint här hemma..

så.. ha en riktigt skön dag!

Tjing!

Typ så :)

Internet har hoppat fram och tillbaka nu ett tag, samtidigt som min dator segar ihop mer och mer. Fick rådet att slå den. Jag tror dock jag har slagit den en gång för mycket.. erhm.. *försöka se oskyldig ut*






fredag 26 juni 2009

SMS konversation

Från J 13:40 "när slutar du idag?"
Från Gin 13:41 "slutar kvart i fem, hämtar al halv sex.. dårå?:) puss!"
Från J 14:00 "kom förbi mig. Jag har ngt åt dig :)"
Från Gin 14:05 "åh spännande;) får se om jag hinner dvs om tåget är i tid in till stan, annars måste jag springa direkt"
Från J 14:52 "ok tyvärr måste jag insistera på att du kommer förbi :) Du väljer själv om du gör det innan eller efter du hämtar Al ;) Älskar dig! Puss :)"
Från G 14:55 "hehe.. ok. Då hör jag av mig om hur det blir då :) puss.."

Och vad var det då. Jo, en helt underbar bukett med "laxrosa" rosor och nejlikor! Så fin! :)

och nej, bilden gör den inte rättvisa! :)



På omslaget?

En kund kommer fram till kassan, slänger upp senaste numret av Slitz och säger:



"Jag köper den bara för att det är du på omslaget!" Jag skrattar till svar.

"Tänk vad förvånad du skulle bli om så var fallet någon gång!"

"En väldigt glad överraskning i så fall!"
Här rodnar jag mest.






Likheten är slående.. NOT!







Men jag tog det som en komplimang, att jag är lik henne. Var tvungen att kolla upp deras hemsida, och till de som gått på den enkla "jag läser den för artiklarnas skull!" säger jag bara:


MOAHAHAHAHAHAAA! Sucker.

Todeloo..


varuberg o barfotabarn

varje gång någon bygger varuberg i min kassa, tänker jag: ja är du inte mer rädd om grejerna än så? Och så vill jag bara köra ner sakerna på andra sidan som de kommer. Chips innan mjölk typ. Men jag KAN verkligen inte! Inte ens om kunden är otrevlig. Jag är verkligen för snäll.. Sen vill jag höja ett varningens finger till er därute med smått, om ni låter dem gå barfota i butiken,(eller om ni själva gör det) gör inte det! Det är nämligen inte alla som säger till om de har sönder glas i butiken! Det var allt från mig, denna gång. Tjing!

torsdag 25 juni 2009

-thats me!

Kunde inte låta bli..


Några rutor Marabou Sommarchoklad (mjölkchoklad med frystorkade jordgubbar) senare, så blev det en ny layot..

Ärligt nu?

Bra eller dåligt? Snyggt eller fult?

Jag vill ha många kommentarer när jag vaknar imorgon bitti..

Nu ska jag ta min sönderbrända kropp och gå och lägga mig.

God natt!

Ledig torsdag..

och jag och Al har varit hos hennes mormor och morfar hela dagen! Så skönt, men nu är det mindre skönt, då jag brände mig. Igen! Precis samma tabbe som förra gången jag var ute länge i solen.. Lär man sig någonsin? Jag tvivlar..

Positiva saker som hänt idag:

Ledig, fick vakna i lugn och ro med J och en stor frukost.
Har varit ute i solen heela dagen och bara njutit av en ledig dag.
Fick falukorv och stuvad vitkål till middag.
Alicia somnade på 20 minuter ikväll. Inkl läsning och sång.
Min dom så här långt efter GI kur: -6 kg

Man kan inte annat än säga att jag är nöjd med dagen! :)

Hoppas ni andra också haft en bra dag?

Ciao!

onsdag 24 juni 2009

Joråsåatteh..

jag är fortfarande sugen på pizza! Tänk att få sitta på en uteservering just nu, med en pizza på ena sidan, och ett stort glas, kall cola på andra sidan. Mmm...


Inte för att klaga på värmen, för det är himla skönt att den är här. Men jag får så svårt att andas! Och med det blir jag skittrött. Inte i huvudet, utan allt jag gör, går i slow-motion. (okej, jag öppnade för den. Hit me! ;P )

1½ timme kvar tills vi stänger. Alicia sover hos sin far inatt, ska hämta henne imorgon bitti och då bär det av till hennes mormor och morfar "på landet". Ja. Det finns gräs där i alla fall. Och lite hästar att titta på :)

Tjing!

tisdag 23 juni 2009

kan knappt tro att det är sant!?

Alicia protesterade ikväll i lite mer än fem minuter. Sen lade hon sig ner och ligger där än. Vet inte om hon somnat riktigt, men det är inte långt kvar i alla fall! Tack Jessica för att du gav mig pushen i rätt riktning! :) såå.. Vad ska jag hitta på nu då när jag har hela kvällen för mig själv?*ovan* Tips? :)


Lägg till karta och vägbeskrivning för din fest. Visa vägen!

mosig i skallen

Har känt mig mosig i skallen hela dagen, ocn trött. Tog två alvedon efter lunchen, men det ville inte ge med sig ändå. Så nu kör jag ett beprövat knep: sockerknarka. Så en sockermunk och ett stort glas saft senare har jag inte ett dåligt huvud, bara ett dåligt samvete.. Tjing!

måndag 22 juni 2009

så kan det gå!

hann lagom skicka iväg förra mejlet och nu sover hon! :)

trägen vinner..

sitter just nu i en fotölj utanför sovrummet och lyssnar till hur det börjar lugna sig inne i sovrummet.. Ja, jag ser också i ögonvrån, för dörren är på glänt.. Men det har varit en jobbig väg hit, o många sms både till J, hennes far o min väninna.. Tufft är bara förnamnet, men behovet att få tillbaka kvällarna, och framför allt min säng, gör att jag känner att jag orkar.. Jag, nej, VI behöver få bli egna nu. Jag tror vi båda kommer må bra i slutändan.. Gemig kraft..

slut på jobbardan!

Nu står jag o väntar på tåget, har precis slutat. Kl 15 ska jag hämta Alicia på dagis äntligen! Som jag saknat o längtat efter henne den här helgen! Blir en kort tripp till stan, hitta lite tunna kläder åt henne, o sen blir det nog glass i solen. Hoppas värmen håller i sig nu! Nu kom tåget. Todeloo!

söndag 21 juni 2009

promenixat

nyss varit ute på en skön strospromenad med J. Och nu har han visat mig att man kan mejla in inlägg. Måste ju provas! :) För övrigt är jag såå sugen på en pizza just nu.. Tjingeling!


Lägg till karta och vägbeskrivning för din fest. Visa vägen!

Jahopp..

Det var ju "lätt" fixat då, det här med bloggandet från mobilen. Min operatör stödjer inte detta. Därför funkar det inte..

Hmm.. får väl fortsätta blogga på det här omoderna viset då ;)

Åh typiskt!


Benjamin Button..

Precis sett klart "Benjamin Buttons otroliga liv". Och just nu sitter jag och gråter ögonen ur mig. Så fin. Så bra.

Se den! NU!


lördag 20 juni 2009

If I die tonight would you hold my hand?

Varför kan jag inte bara tillåta mig själv vara lycklig? Vad har hänt tidigare i mitt liv, som gör att jag inte kan släppa alla spärrar och bara vara? Alltför mycket, det vet jag. Alltför mycket jag inte kan skriva här, inte idag, inte just nu. Men det är så otroligt jobbigt att inte bara kunna acceptera att "ja, jag mår bra. Jag är lycklig. Och jag förtjänar det!"

För jag är lycklig. Jag mår bra. Men rädslan i vad som skulle kunna hända om jag öppnade mitt hjärta för mycket, ligger och lurpassar hela tiden i bakhuvudet. "app-app-app! Nu märker jag nog att du håller på att slappna av. Tänk på allt negativt som kan hända! Kom ihåg alla gånger du blivit sårad förut." *suck* Jag blir så less på mig själv.

Men jag jobbar på det. Jag jobbar på att inse att jag faktiskt inte behöver prestera något för att vara älskad och omtyckt. Jag är värd att må bra, även om jag inte får MVG i hushålls sysslor och sängakrobatik. Jag behöver inte ens ha det sista för att vara älskad. För att bli sedd. Men det är svårt att lära gamla hundar sitta. Eller i alla fall intala en person som "gråtit med sitt sköte" (så fint skrivet i senaste amelia tycker jag, så jag snor det rakt av) att förstå att jag har ett värde, som inte innebär att jag är vigast eller villigast.

"varför jag?" frågade jag honom
"varför inte du?" frågade han mig tillbaka. Jag hade inget svar. Men jag ska ta de orden och ha som mitt mantra när jag känner den elaka djävulen på min ena axel sitta och pika mig och försöka få mig mindre än vad jag är.

Ja. Faktiskt. Varför inte jag?

torsdag 18 juni 2009

Säga vad man vill..

men jag säger lätt att han gör så jävla bra musik!!




Lunch :)

J var hemma nyss på sin lunch. Mycket trevligt. :) Jag kan absolut vänja mig vid lunchsällskap på det här viset..

Men nu måste jag verkligen ta tag i dagen. Ska väl ta mig ner på stan och titta efter något att ha i håret imorgon. hade så gärna velat haft en röd pion, men syrran sa att de vissnar så fort utan vatten.. trist. Kanske hittar någon fin sidenblomma istället. För blommor i håret måste man ha, även om jag inte har tiden, orken och lusten att binda mig en egen krans.. :)

som sagt. Ta tag i dagen. Fånga dagen. :)

dagens theme-song



Tjing!

En bit på väg

såja, frukosten avklarad. snart har jag läst ut boken av Marilyn Manson också.

När jag var liten gick jag alltid invirad i mitt täcke på lediga dagar, jag gjorde det ända till jag fick barn. Då fick jag för mig att jag skulle vara en bra förebild och klä på mig på morgnarna och sen insåg jag att för att kunna gå ut på 2 sekunder med en bebis som inte vill någonting annat än åka vagn, så måste man klä på sig på en gång.

Men idag har jag ingen bebis som vill åka vagn.

Så idag går jag återigen omkring med täcke runt mig. Det är som att känslan av att ligga kvar i sängen, dröjer sig kvar lite längre på det viset. Det är "kallt" uppe, men värmen från täcket är kvar. Vilket som, så är det väldigt skönt.

ska slänga mig i soffan nu, läsa ut boken och äta någon ruta av Marabous dark mint.

Det här behövde jag verkligen. :)

kram på er!


Najs!

Precis klivit upp ur sängen.. ibland är det bara så skönt att bara vara ledig från allt! Inga planer för dagen förrän kl 17 i kväll. Najs. Tills dess ska jag.. ska jag.. äta frukost (färdig och bara väntar på mig) och pilla navelludd :) Kanske tvätta en maskin tvätt också..

Om jag inte somnar om vill säga :)

onsdag 17 juni 2009

Bah!

Jag fattar fortfarande inte hur jag ska blogga från mobilen! :( Please help!

Jahopp... snart midsommar hörrni! Vad ska ni göra? Själv ska jag jobba hela helgen, fast slutar tidigt på själva midsommarafton, så om det då är fint väder blir det till att kolla på någon midsommarstång någonstans och äta jordgubbar :) Som det är just nu så är det bara själva jordgubbsätandet som är helt bestämt.

Alicia är hos sin pappa hela helgen och jag, ja som sagt, så jobbar jag..

Förövrigt har jag börjat läsa en ny bok: Marilyn Manson - Den långa vägen ut ur helvetet. INTE en bok jag rekommenderar om man inte redan tycker han är bra. :) sen läser jag en bok som heter "Fölungen". Men nu minns jag inte vad författaren till den heter..

Nu ska jag jobba vidare. Snart hemgång. Längtar!

Ciao!

söndag 14 juni 2009

torsdag 11 juni 2009

Shopping, fika och selektiv hörsel

Det är väl för konsigt? Så fort jag öppnar plånboken bara flyger alla pengar ut..

Idag införskaffade jag mig detta:

* 1 Dust it, från Schwarzkopf. En kanonprodukt! Produktrecensioner hittar du här.
* 1 Hårtoning, Intensive Chocolat.
* 1 Matt foundation från Make Up Store, nyans Milk
* 1 reflex cover medium, från samma som ovan
* 3 par trosor
* Rosebud Strawberry Lip Balm, ett underbart läppbalsam som doftar och smakar himmelskt gott - med ett stänk av daggfriska nyplockade jordgubbar, då jag fått "klagomål" på mitt glans från Lypsyl ;),
* 1 bok till Alicias kompis Cassi som fyller år i helgen.

Jag tror det var allt. Så har vi också frukostfikat med A, som jag inte träffat på snart en månad! Mysigt. :)

När hon och jag skilts åt ringde J som hade lunch. Han var på stan han också. Träffades en stund och gick runt och.. ja, shoppade all the above, så att säga. Alicia fick en stor Pandanalle av honom. Superfin! :)

Sen när klockan var 15, gick jag och Alicia till Vårdcentralen för en efterkontroll av hennes öron, då hon ju hade en så kraftig öroninflammation för några månader sen, men det var ingen fel på hennes hörsel, sa doktorn. "så hon bara skiter i mig alltså?" sa jag. "haha" sa han. Jag var inte lika road..

Nu har jag precis diskat upp mitt diskberg och dammsugit lite. Så fint så. Måste verkligen få ordning här hemma nu. Så trött på att fortfarande se kartonger i vardagsrummet!

Tjing!

onsdag 10 juni 2009

Ojämn dag

Dagen började underbart.. Al och jag dansade i köket efter frukost och bara myste. "jag älskar dig" viskade jag i hennes öra. ""Älska MIG!" svarade hon. :) Kom iväg till dagis i tid, lämningen gick kanon. Fick lite dötid över tills tåget skulle gå och smet upp till J och sa god morgon och snackade lite över en kopp te innan jag var tvungen att åka.

Exet ringde när jag satt och väntade på att börja jobba. Blev osams om hämtning och lämning. Ledsen. Gick som i ett "whatever mood" resten av dagen.. tills jag blev förbannad på jobbarkompisen. Jag blir så less på gliringar hela tiden och just idag var helt fel dag för en sådan!

Hoppas nu bara på att kvällen blir till det bättre.. :) Håll tummarna för mig!

tisdag 9 juni 2009

Någon som vet?

Försökte blogga från mobilen, genom att helt enkelt surfa in på den här sidan, logga in och sen skriva, men tji fick jag, det ville sig inte alls..

Någon som enkelt kan förklara för mig hur jag ska göra för att kunna lägga in inlägg från mobilen? (fattade inte bloggers egna beskrivning)Nu har jag ju dessutom skaffat mig 3surf, så jag får surfa hur mycket jag vill för bara 3 kr om dagen. Det måste man ju utnyttja! :)

Dessutom kanske bloggen blir bättre uppdaterad om jag kan köra från mobilen. :) Det är i alla fall min plan! Har som jag skrivit tidigare en Nokia 5800 Xpress music, om nu det kan hjälpa?

Och nej. Jag är redan missnöjd med vagnen. Eller.. inte missnöjd, men jag hade velat haft en annan.. Snålheten bedrar säger man väl? Och ja, Alicia somnade tillslut själv. I min säng. Det är ett litet steg för mänskligheten, men ett stort steg för oss ;)

Kram!

måndag 8 juni 2009

Monday, monday..

Idag kommer min skrutta hem igen :) *längtar* Måndagar när hon kommer hem är alltid värst i saknad.. känns som om klockan aldrig blir 15 så jag får åka hem och träffa henne!

I helgen var jag över hos J när han hade sin dotter över. Och då slog det mig när han nattade henne, att nej, nu banne mig får det vara nog med det här tjafset på kvällarna hemma hos oss! Hos sin pappa somnar och sover Alicia minsann kanonbra (enligt pappans utsago såklart) i EGEN säng! Varför skulle hon inte kunna göra det hos mig?!

Så ikväll och några kvällar framöver så ska jag sätta fart på "operation: få Alicia att somna och sova själv". Kommer nog bli en del gråt och tandagnisslan från oss båda, men nu får det vara nog. Jag vill ha tillbaka min säng! ;)

åh, saknar henne så. Idag ska jag åka och köpa en ny vagn till henne också.. och leta rätt på kamerakabeln! Jag lovar! ;P

tjingeling!

söndag 7 juni 2009

Snabbköpskassörskan!

Stod i kassan nyss. Kom in ett helt gäng med killar (och en tjej). Tänkte inte mer på det. Förrän de håvar upp instrument och börjar köra igång och sjunga "snabbköpskassörskan"!!!

hahahaha! Underbart! När de var klara gick de bara.

Ler fortfarande. Det där kommer jag leva på resten av veckan.

Kul när det händer lite!

fredag 5 juni 2009

Hemma igen! (långt inlägg)

Och vad underbart vi har haft det! Om man bortser från vädret som var ihållande regn, men båten var underbar och sällskapet med för den delen :)

Onsdag:

Stress, stress. Handla kläder, laga skor, exet kom över och hämtade leksaker, försökte packa.. men kom iväg till slut.

Överraskade mamma när vi kom fram till hytten med champagne och jordgubbar och mintchokladtårta. Så där satt vi och myste medan båten la ut. Sen blev det en snabb tripp till tax-freen, doftade sönder luktsinnet på alla parfymer och inhandlade lite gott att dricka och lite gott att äta. Sen tillbaka till hytten för att göra ordning oss. Mycket hårspray, parfym och skratt senare satt vi vid buffén och åt sill och räkor och lax så det sprutade ur öronen på oss :) Och chokladmousse. Det var jag och ungarna som trängdes vid den, men GODDAMN! vad god den var..

Sen upp på puben, drack några Bacardi Breezer, och sen gick vi och lyssnade på när bandet spelade. Det var.. inte bra. Det krävs mer än en tatuering för att vara en rocker. :)

Några Bacardi Razz drinkar senare så bar det hem till hytten igen. Mätta och belåtna.. och lite halvluriga.

Torsdag:

Lade till, till Helsingfors vid kl 10. Då hade vi precis lagom hunnit äta äggröra och bacon med te och juice och fixat ordning oss för en heldag på stan. Och det spöregnade! Men Stockmanns är så stort! "synd" att vi var tvugna att gå där hela dagen sen ;) Tur de har 8 våningar.. Köpte en till Buddha och några fina ljus som såg ut som lotusblommor. Fikade. Och så gick vi tillbaka till båten och upp på spa-avdelningen!

Bubblade, bastade och tog första drinken. Supermysigt och vilken underbart fin båt!! Tillbaka till hytten igen. Drog på oss lite fina kläder och sminkade till oss och så blev det mat.. Den här gången gick vi bara på det som vi lärde oss i onsdags var riktigt gott.. (ja, jag tog en ganska stor portion chokladmousse till efterätt ;P)

När vi ätit färdigt blev det bandet igen, inte så bra den här gången heller.. Gick vidare till baren. Kvinnlig trubadur som sjöng underbart.. men kort. Hann lagom dricka upp det vi köpte så slutade hon. Jahapp.. Gick vidare upp till nattklubben!

Tjoho! Det var länge sen jag dansade så jag blev svettig. Fast det var en otroligt dålig DJ! *dansadansa STOPP byta skiva dansadansa STOPP byta skiva* osv.

Kom fram en kille och berömde mitt "artwork" på ryggen.. Växte några centimetrar. Det var nämligen första karln som inte var över 50, svinfull och finne som sa något snällt :D

Mamma gav upp innan mig och syrran, och vi dansade åtminstone till klockan 2 då vi gav upp. Hade det varit en bra dj hade vi nog stannat längre, men det blev så hackigt!

Lite smålurig även denna natt kröp jag i säng.

Fredag:

Klockan ringde 7:30 svensk tid. Upp, packa ihop alla grejer. Åt frukost. GI igen. Äggröra med bacon. (jag är mätt än kan jag säga) Ner till tax-freen igen, och köpte lite vatten och godis att ha på bussen hem. Någonstans på torsdagen hade vi nämligen klämt in att köpa allt som skulle med hem. Eller ja, allt och allt. Jag fick med mig en flaska Bacardi Razz (ja, jag gillar Bacardi), ett smartiesrör till Al och en After Eight ask och en påse M&M till mig. Thats it. Det var inte så billigt som man skulle kunna tycka det skulle vara! Tyvärr..

Sen var det bara att hämta våra väskor så var vi framme i Stockholm.. Trött, trött, trött.. skulle behöva en dag till ledig att bara vila upp mig på ;)

På bussen fick jag ett sms från J, där det stod att han var barnledig och han undrade om jag ville dricka lite vin ikväll. Absolut. Man ska inte chocka kroppen med att sluta dricka alkohol sådär tvärt! :D

Kom innanför dörren strax 13. Borta bra, men hemma bäst! Nu ska jag hälla upp ett varmt skumbad och bara läsa Glamour och Amelia, och bara vara..

Åver änd aut..


onsdag 3 juni 2009

YES!

Efter att ha sett på SMHI att det skulle regna i Helsinfors imorgon, så insåg jag att vanliga tights eventuellt skulle bli för kallt = att mina klädplaner föll i stöpet! Shit! Vad göra? Kolla kontot och sprang sen helt sonika ner på stan och köpte mig ett par jeans.. en hel storlek mindre!! Det ni! Kunde jag bli gladare så blev jag det absolut nu! :) Dessutom kunde skomakaren fixa mina skor. Det går bra nu, som Petter skulle säga :)

Så nu är det bara att packa ner allt som ska med.. eh.. vad sjutton ska jag ta med?! Dags att tänka på det nu, när det bara är en timme kvar tills jag blir hämtad ;P Tjolahopp vad jag är bra.. :) Med tanke på att jag måste duscha och platta håret med, så kanske det är på tiden att jag sliter mig härifrån nu..

Ciao!


Nedräkning och ny mobil!

Igår kom min nya pärla.. Min Nokia 5800 Xpress music. Så fin. *my precious*








J kom över och följde med och hämtade ut den och sen hjälpte han mig att mikla lite med den, och hjälpte mig fixa en lampa i vardagsrummet. <3>

Nu är det nedräkning till kryssningen, jag ska hänga upp lite tvätt och sen kila ner på stan och limma ett par skor jag tänkte ha med mig.. Köpte ett par nya skor i lördags, de var jättesköna där, men inte att gå i. Har enorma skavsår sen i söndags.. Inte kul, kommer nog aldrig sätta på mig dem igen. :( Bortkastade pengar!

Sen måste jag försöka packa lite. Svårt med det här vädret som är. Men såg på SMHI att det tydligen kommer regna i Helsinfors imorgon, så ska väl försöka ta och hitta mig ett par jeans också..

Så mycket att göra, så lite tid. Nu ska jag ta tag i den här dagen..

Tjing!

måndag 1 juni 2009

Passar på

medan Alicia sover, att skriva lite här. Jag vet att jag är dålig på att uppdatera just nu, jag lovar att bättra mig! Har äntligen fått tummen ur att beställa en ny telefon, så då kanske jag kan börja mobilblogga lite när jag tar mig från punkt A till punkt B! Återigen så känns det som att jag har saker att göra hela tiden!

Detta löser jag, min mor och syster med att åka till Helsinfors på onsdag och kommer hem på fredag. Ska bli så skönt.. Idag har jag inhandllat lite nya kläder, bla ett par helt vanliga tights, och en svart sommarklänning från Cubus. (jag vet att jag lovat er en massa bilder på både det ena och det andra, men nu kan jag inte hitta kabeln! Jag ska leta rätt på den, och sen bild terrorisera er!)

Helgen som varit har varit såå varm! I lördags åkte tösen och jag till badet med en väninna och hennes son. Så underbart mysigt. Barnen lekte så otroligt fint att vi var helt imponerade när vi gick hem.. men när vi kom hem var det inte lika mysigt. Båda hade varit så upptagna med att smörja in våra barn, och skydda dem mot solen, att vi helt glömt bort oss själva! Totalt sönderbränd blev resultatet.. och idag gör det ONT! Flyttar jag bh-bandet känns det som att huden ska följa med!

Nåväl. Igår var vi Parken Zoo med J och hans 2 barn. Också väldigt mysigt. Bara det att jag hade med mig barnet from hell. Hon vägrade totalt att lyssna på mig och skrek och bet (!) och sprang iväg från mig. Var helt slut när vi gick hem. Kände att "ja, hör han av sig igen efter det här, då släpper jag honom inte" och det gjorde han, skönt med någon som har barn själv som vet hur det kan vara :)

Fick t om blommor av Honom i lördags. En stoor bukett bestående av 7 rejäla röda rosor med vita liljor och lite brudslöja. Otroligt vacker. Tagit kort på dem, men som sagt, kabeln var det ja.. Fick dem för att jag inte skulle bli firad på mors dag. Blev så glad att jag log hela kvällen sen.. och jag ler fortfarande så fort jag ser dem.. och min taklampa som han också var här och fixade. Hur mycket jag än tycker man ska vara jämställda så är det riktigt skönt att få bli lite bortskämd med typiska "mangöra". :)

Idag har dock jag och dotra fortsatt på osams temat, som helt klart berott på att hon inte sovit middag på 2 dagar, så det var såå skönt att hon somnade nu. Även om det vart sent, men hon måste sova middag, annars blir det som sagt inget kul för någon av oss..

Snart kommer min far över på lite fika, så jag ska passa på att diska upp det siste efter lunchen för att sen börja med middagen.. slit och släp, det är ett sjå att vara husmor!

Sådär ja. En novell serverad, varsågod!

Härmed lovar jag att försöka bättra mig med uppdateringar! En om dagen. Minst! ;)

Puss på er. Här får Ni en riktigt bra låt :)