fredag 31 juli 2009

bummer!

syrran ringde, sjuk. Typiskt! Jag som verkligen hade bespetsat mig på utgång. Nåväl. Det kommer fler gånger. Och nu ska jag titta på mulan med J och hans dotter :) over and out!

Parthey!

Var ute och tackade av en jobbarkompis och åt lite tårta, och hux flux bestämde syrran och jag att vi ska gå ut och sätta oss med ett glas vin och bara snacka skit ikväll! Yeey! Visserligen sa hon att hon låg på "detox" efter att ha haft semester redan.. men ETT glas vin kunde hon ju ta. söt.

Så nu har jag rotat reda på mina snyggaste skor, och när jag gjorde det hittade jag min gamla mp3, och poppar nu gammal musik som gick varm precis innan jag fick Alicia. :) Får se om jag visar en "dagens outfit" sen. Om inte annat på skorna <3

Nu ska jag smita över till J, han har hämtat sin dotter som ska vara hos honom hela helgen, så söt! Blir lite mat och sen ska jag göra ordning mig lite.. fan vad jag är glad! Jag ska få göra mig snygg igen! :)

Tjing!






Lite av varje..

Mmm.. middagen igår var ljuvlig! Startade med toast skagen, sen renfilé med jägermeistersås och avslutade med glassbakelse. Vaniljglass med citronkräm och hallonsås. Mums! Till detta rött vin och avslutade med kaffe.

Väcktes av ett sms imorse där det stod att J skulle komma och äta frukost hemma med mig. somnade om innan jag hann svara.. Vaknade till, skickade ett "ja gör det" och somnade om igen. En kort stund senare skräms jag halvt ihjäl när han klappar mig på kinden. såå trött!

Åt en lång frukost ihop och nu ska jag göra ordning mig för att åka och äta tårta på jobbet. ska tacka av en av extrajobbarna som ska börja plugga nu i höst.

Vad ska du hitta på idag?


torsdag 30 juli 2009

Ja vad säger man?

Föreslog att gå ner på en bar här istan, på after work, med lite vin kanske lite brieost, eller räkor och aioli. Men då toppade han mitt erbjudande med att fråga om vi inte skulle gå ner på en restaurang och äta middag istället.

Vad man svarar på det?

Okejrå! ;)

Till J.





Helt otroligt!

Semester, barnledig.. och inget att göra!

Funderade allvarligt på att gå ner till Scorette och prova alla högklackade skor man ändå aldrig kommer köpa. Min senaste fantasi är att slänga sig på soffan och glo på Mulan.. att den fantasin sen innefattar en Marabou sommar-chokladkaka, en 200 grams OLW dillchips och en jävla massa cola, kan vi ju prata tyst om. Erhm..

Idag är jag bra trött.. lite, inte bakis, det är inte riktigt rätt ord, men ändock, trött sådär som man blir när ett glas rosévin på balkongen blir 1 flaska. Visserligen delad på två. Men det vart (ett ganska stort) glas vin vitt till maten också.

För lite sömn kan ju också vara en faktor. Lagom onykter, nya naglar och psy-trance på hög volym. Kan bara sluta på ett sätt.. Väldigt trevligt, och alldeles för sent. ;)

Nä, nu måste jag verkligen hitta på någonting..

Tjingeling! (åh! på rim!)


onsdag 29 juli 2009

Mitt kall i livet?!

Gör om - gör rätt skrev jag ju.. Och ja, den här gången blev det banne mig Rätt!! :) Om man får säga det i jantelagens Sverige, så är jag faktiskt damn stolt över mig själv just nu!






Linda: försökt kommentera din blogg, men det funkar inte. 149:- på Lindex i af. Finns på Kicks också. Fet



Anonym: Harmoni Hudvård i Eskilstuna. Tog 1 timme ungefär. Brasiliansk: 450:- . Hollywood: 550:- Ni får googla upp skillnaden ;)


Nu ska jag till J och äta middag och dricka rosévin på hans balkong..

Tjingeling!

kärlek

ute och leker med tösen i lekparken, telefonen piper. Sms från J, "vill du ha något från waynes?" några minuter senare står jag fortfarande med bara alicia i samma lekpark med en stor vaniljlatte i min hand, känslan av en kyss på mina läppar, alldeles salig över att bli så bortskämd.. Im loving it! :)

Sätt valfri rubrik här..

Igår rök mina nybyggda naglar. Alltså, jag klippte ner dem. Jag fick "panik" av att inte kunna skriva så snabbt jag ville på datorn. Grejen är den att om jag bara haft ett helt tangentbord, hade det inte varit några problem.. men när det ser ut så här

Dator använd av liten tös. Observera tangenterna som saknas..


så är det lite skillnad. :) Nåväl. Vart inte supernöjd med dem heller, så idag ska jag köpa lösnagelremover. Gör om - gör rätt, som man säger. Idag klockan 15 ska jag nämligen lämna Alicia hos sin far. Hon ska vara där till lördag. Så då har jag lite tid att sitta och få ordning på dem.

Funderar på att ta och gå och sola lite med. Visst är det sol ute, men temperaturen är inte så jag känner för att slänga av mig paltorna utomhus. och lite färg måste man ju fixa, annars vågar man väl knappast komma tillbaka till jobbet och säga att man haft semester.. ;)

Tjing!

tisdag 28 juli 2009

Tål att upprepas :)

Jag är så glad över att vi fann varandra. Jag är så glad att jag kan kalla mig din. <3





söndag 26 juli 2009

Depend Gel kit

Jag införskaffade mig ett sådant igår. Tänkte att om det blev snyggt så är 149 spänn lite mer överkommligt än 700 -800 spänn på att gå på salong. :) Och ja. Förutom att högerhanden var svår att göra själv, (jag är ju högerhänt) så blev det helt ok. Eller vad tycks?

Note to myself: se till att du är ensam nästa gång..



Alla tippar på, färdigfilade..



Klippta, Lackade och klara, med lack från viva la diva, färg no 82







lördag 25 juli 2009

Kantareller i stora lass




Nu ska jag ställa mig och förvälla de kantareller jag fick imorse. Så fina!! Jag är helt imponerad. Och dessa hade hon plockat bara precis utanför deras torp.. snacka om svampställe :)

1:a dagen.

När vi äntligen fått semester. Tror ni Alicia sov länge då? Nä.. Fast lite längre än vanligt ändå. 7:30 slog hon upp sina fina ögon och började prata om att jag slagit i huvudet och var ledsen (jag gick rakt in i såna där tvätthängare som ser ut som pinnar, igår) men att hon blåste och det blev bättre. Sen berättade hon glatt att det var en tavla som hängde ovanför sängen.. Lätt accompanjerat av mina "mm.. " "ja en tavla" "mmmm..." Sen läste hon 2 böcker för mig och jag höll nästan på att somna om..

Men nu så har vi ätit frukost. J var över och lämnade över en massa kantareller som hans mor hade plockat på morgonen. Så söt familj så jag blir alldeles rörd. Häromveckan hade de varit till Tallinn och då hade hans bror köpt en nalle fylld med godis, till Alicia. J sa att om inte han gjorde skillnad på barnen så varför skulle de göra det? (Det kanske jag skrev om förresten)

Nu funderar jag på vad vi ska hitta på resten av dagen. Vad ska ni hitta på?

fredag 24 juli 2009

fett najs!

30 minuter kvar.. Sen har jag SEMESTER!! Najs, kan man typ säga :)

torsdag 23 juli 2009

brazilian..

var inte så farligt som jag trodde det skulle vara :) mycket tack vare att hon som gjorde det, var så avslappnad och pratade på om allt möjligt.. Kan verkligen rekommendera henne, så vill ni veta var jag var, skicka en kommentar. Nu är jag på väg hem, känner mig.. Fräsch! ;) tjingeling!

Brasilien nästa?

Börjar bli lite nervös nu. Klockan 15:45 smäller det! Vad har jag gett mig in på? Har jag verkligen tänkt igenom det här, eller gör jag som vanligt och bara slänger mig in i äventyr jag inte riktigt är beredd på hur det kommer sluta?
Vissa säger att en helt nu värld kommer öppna sig för mig. Vissa säger argt att jag stödjer en viss kultur genom att göra detta..
Själv känner jag mest att "varför inte?" Man måste ju prova allting åtminstone en gång. Och jag har aldrig gjort en brazilian wax förut. ;)

Fotograf: Leif Ljungdahl






onsdag 22 juli 2009

snart så..

på väg till jobbet nu. Idag och fredag kvar, sen har jag semester!! Jag längtar..


kolla in resten av Windows LiveT. Inte bara e-post - Windows LiveT är mycket mer än din inkorg. Mer än bara meddelanden

tisdag 21 juli 2009

Hemma bra men borta bäst?

Det är väl konstigt? Jag trivs alltid bättre borta än vad jag gör hemma hos mig själv. Inatt sov vi ju båda två hemma hos J. Alicia sover än! Hon som alltid brukar väcka mig vid 6- 6:30. Oavsett när hon somnar. Jag hade också gärna sovit än. Jag sover så otroligt skönt här!

Jag vet inte vad det är som gör det. Det kan vara grejen att detta är ett fullgott hem. mitt hem har alltid varit ett hopplock av grejer. Lite jag vill ha - lite jag inte vill ha, men måste ha tills jag kan skaffa det jag vill.

Idag är de hos mig och tapetserar. ska bli spännande och komma hem efter jobbet kan jag lova! :) Sen ska jag ta itu med vardagsrummet. Det som inte ska vara där, ska heller inte få stå kvar. Ner i källaren bara! Bort med bokhyllan som bara samlar skräp och stör min feng shui!

Ja, jag ska ta och anamma Feng shui tänket mycket mer hemma. Jag tror det är det som stör. Jag måste helt enkelt ta tag i mitt hem.

Tur att jag snart har semester :)

Nu måste jag väcka tösen, så vi hinner äta frukost innan vi måste gå.

Ha en bra dag!


måndag 20 juli 2009

snabba bud!

i fredags var jag hos hyresvärden och lämnade in mina önskemål om tapeter till vardagsrummet. Idag ringde de och sa att de börjar imorgon kl sju!! Damn! Det var snabba puckar! Men jag klagar inte. Detta resulterade dock bara i att sovrummet nu är belamrat med saker från vardagsrummet, så vi packade helt sonika ner oss och gick hem till J. Al somnade sent, men ändock, hon somnade.. Så just nu duschar J och jag tittar på djungelboken :) tror dock att sängen kallar rätt snart, jag lär vara bra trött imorgonbitti annars.. God natt!

oförskämt!!

igår kom det in en kund som är frisörska. "du bara måste komma in till mig! Jag lovar, om du låter dina ögonbryn växa, och sen kommer till mig, ska jag visa dig vilken skillnad det kan göra!" jag: "jamen jag är nöjd med mina ögonbryn" hon: "ÄR du?!" ehh. Ja? " jasså? Det fattas lite här." säger hon sen. Då surnade jag till. "ja. JAG tycker jag är fin i alla fall!" hennes försök att ragga en ny kund, misslyckades totalt! Vilka folk det finns!

torsdag 16 juli 2009

varmt och skönt

just nu sitter jag ute på en sån där låda med sand, och njuter av solen medan jag väntar på att min hyresvärd ska öppna igen efter deras lunch.. Dagen började med att lämna al på dagis, ha en snabb frukostdejt med J, sen gå till doktorn. Hos honom konstaterades det att jag har uvi. Därav huvudvärken kanske? Så det blev apoteket nästa, sen banken och hämta mitt nya leg. Så fullt upp med andra ord! Får se vad som sker i eftermiddag.. Hur är din dag?

onsdag 15 juli 2009

Migränvarning.. igen!

Nää.. nu har jag haft ont i huvudet flera dagar! :( Inte på raken, men inte ett dugg kul ändå.

Är det väderomslag, pms, massage eller glasögon som behövs? Jag vet inte. Men slutar det inte, måste jag nog gå till botten med detta.

Ikväll hoppas jag att Alicia fått busa med sin morfar tillräckligt för att vara så pass trött att somna utan tjafs. Jag orkar helt enkelt inte med det ikväll.. (eller någon kväll för den delen, men vissa är lättare än andra)

Sen blir det nog film, har hyrt Bröllopsduellen, och chips i soffan. Om jag inte somnar innan Al vill säga. Någon dator blir det absolut inte i alla fall.

Imorgon ska jag ner till min hyresvärd och välja tapeter till mitt vardagsrum. Och tvärtemot hur det borde kännas är det med sorg i hjärtat jag gör det.. min fina fondvägg kommer försvinna!! :(

Nåväl.

Todeloo!

tisdag 14 juli 2009

sockermättad

Finns det ordet är det precis så jag känner nu. Men ändå är jag sugen på något "gott". Knasigt va? Knasigt, men inte konstigt.. Socker vill ha socker. Måste verkligen ta tag i mig själv snart, innan byxorna blir trånga igen!

måndag 13 juli 2009

oslagbart!

tidig morgon, som alla måndagar. Väcker Al halv sex. "sova lite till mamma.." hon funderar en kort stund, sen kom det "jag är sjuk.." :) ja, rakar benen och skyller på sjukdom redan vid två års ålder.. Hur ska detta sluta?!

söndag 12 juli 2009

God morgon!

Tösen är friskare idag. Har ingen aning om vad det kunde vara igår. Nåväl. Huvudsaken är ju att hon mår bättre :)

Idag ska jag nog försöka få ihop hyllan till min tv-bänk. Nu när jag äntligen har en vettig tv att mäta efter.. tror jag. Jag vet inte. Kanske..

Känner mig lite trött idag, men får väl skylla mig själv som inte sover om nätterna. *gäsp*


lördag 11 juli 2009

sicken lördag

J och jag hade planerat att ta våra vildtroll till lekparken idag. Dels för att de skulle få leka av sig, och dels för att vi skulle få träffas lite.. Men imorse när vi vaknade hade Al 39.4 i feber. Nu har den gått upp till 40. Så nu sitter jag med henne i knät och tittar på seven pounds med will smith.. Min lilla skrutta.. Hoppas verkligen det inte är öronen!

fredag 10 juli 2009

fan också!

fick just mms från exet aka als pappa som just nu är på ullared och shoppar. Bilden visar en hel kundvagn full med kläder åt al. Och jag VET att det materiella inte spelar någon roll.. Men tanken slår mig ändå. Vad FAN har jag att erbjuda henne? Hos mig har hon en byrålåda med kläder... Inte ens eget rum. Hos sin far har hon eget rum stort nog att hon får in både säng och soffa. Man ska inte jämföra.. Men det är svårt att låta bli.. Fan också.

hmm.. Inte?

det plingade till på msn igår.. "vad har hänt med bloggandet?" eh, va?! Tänkte jag, jag har ju bloggat massor! Tills jag insåg att jag bara TÄNKT blogga, inte faktiskt gjort det.. Det har varit mycket nu, men nu har det ordnat upp sig. Mer om det senare, nu är det jobb som gäller.. Och nu HAR jag i af bloggat! ;) PoK

måndag 6 juli 2009

sådan mor sådan dotter

inte nog med att hon står bredvid mig på mornarna och vill ha mitt smink, nu sitter hon i badet och säger "ja raka beena" och drar med en leksak längs sina smalben! :) de lär sig fort, de små liven!

kontrollfreak

jo, jag är just ett sådant, tyvärr.. Nu har jag ångest över att jag inte 100% vet vilka veckor vi sa till dagis att hon ska vara hemma.. Tänk om det blivit en miss! Då sitter jag i skiten! Men jag försöker att inte måla fan på väggen, om en timme kan jag ju faktiskt reda ut detta med personalen.. Andas, latten, andas..

note to myself

om man gräddar småfranska i tio minuter på 250 (!) grader.. Blir det nästan kol... Var det någon som sa "måndag"?

måndagmorgon

jag är supertrött, det regnar, det är kallt och jag har bara en tshirt på mig, skrev jag att jag är trött? Å andra sidan, vaknade jag med min (stora) älskling och i eftermiddag ska jag hämta min lilla älskling! Hur har du det en måndagmorgon som denna?

söndag 5 juli 2009

hand i hand

kaviarsmörgås och oboy, popcorn och choklad, mcdonalds strips och jordgubbs milkshake.. Dessa går hand i hand för mig. Vilka är Dina udda matkombinationer? :)

lördag 4 juli 2009

lite sliten..

sov två timmar inatt. NU slog tröttheten till.. Rätt bra kämpat ändå tycker jag :) en timme o 45 min kvar till hemgång. En red bull och jag klarar nog dagen galant, skulle jag gissa.. Hur har din dag varit?

Tack!

Tack för alla tips till mitt inlägg om skavsår mellan bena ;)

Nästa gång jag ska ha kjol/klänning ska jag faktiskt prova glidmedel som de flesta av er ändå rekommenderade.. :)

Tjingeling!

fredag 3 juli 2009

Härligt avslut på kvällen..


efter att vi kom hem från Papas Tapas igår, satte vi oss på balkongen och bara njöt av varsitt glas vin (och vatten!) och pratade lite..
Menyn innan hade bestått av detta:
Jag:
Pan Con Ajo. Två gyllenbruna härligt doftande vitlöksbröd.
Pinchos Papas, Två stycken små kryddade oxfiléspett som serverades med klyftpotatis och aioli. (Papas Tapas flaggskepp).
Gambas tigres. Vitlök- och chilimarinerade tigerräkor som halstrats i sitt skal och serverades med en klick aioli.
Quesadillas. Två vetetortillas-bröd med smält ost, serverades med salsa och vitlökssås.
J:
Pan Con Ajo.
Pinchos Papas
Gambas pollo al ajillo. Frästa räkor, kyckling, röd lök, paprika och champinioner i en mix av vitlök och chili. Serverades kokandes med vitt bröd.
Quesadillas a la Mexicana. Två vetetortillas-bröd med köttfärs, lök och jalapeño. Serverades med salsa och vitlökssås
Till detta drack vi först varsin Sangria, och sen drack jag en Wasabi/Lemon xider och J drack en Sol?
Så otroligt gott! Men behöver jag skriva att vi luktar lite vitlök idag? ;)
Efteråt gick vi en liten promenad innan vi avslutade på balkongen, som sagt.
Nu ska jag snabbt göra ordning mig för att åka till jobbet. Ikväll kommer en gammal gammal vän till mig, över. Ska bli så trevligt!! :)
Tjingeling på er!


frukost på balkongen

sitter på balkongen nu, precis avslutat frukost, med j.

Igår var vi ute och åt på papas tapas, heter det. Mer om det någon annan gång, skulle bara testa att blogga från hans mobil..

Och ja, den funkar mycket bättre än min..

torsdag 2 juli 2009

en fråga

en fråga till mina läsare modell större: hur f*n gör man för att slippa skavsår mellan låren när man har kjol/klänning och inte vill ha leggins under?

visst är det konstigt?

efter att ha haft en underbar lunch, eftermiddag med A, smet jag in för att fixa ett nytt id kort till mig. Varför blir man aldrig nöjd med sina kort till id/pass/körkort? Jag har blivit nöjd en gång och det var det här idkortet jag har nu.. Är du nöjd med din bild? Förövrigt är det 20 nummers väntetid nu på banken.. Åh, vad roligt. Tur de har AC. Bye!


kolla in resten av Windows LiveT. Inte bara e-post - Windows LiveT är mycket mer än din inkorg. Mer än bara meddelanden

Torsdag

Suttit på balkongen hos J en stund och läst vidare i min bok "Fölungen" av Richard Fuchs (tanken slog mig att det är roligt att han skrivit en bok om en pojke med hästhuvud när han själv heter Fuchs i efternamn.. fux = en färg på hästar)

Nåväl. ska sminka mig lätt och klä på mig för att åka och klippa mig! Och sen blir det lunch med vännen A.

Och det gör jag till denna



Ja just ja! Råkade ju ut för en liten olycka igår på jobbet! skulle fixa tomglasmaskinen, som inte ville funka. Det hade fastnat en flaska i den. Tar tag med ena handen och drar. Den sitter fast som berget. Jag tar i med båda händerna.. den sitter fast.. den sitter fast.. Den släpper! och jag tjongar in i järnställningen maskinen står på, med pannan.

"AJ JÄÄÄVLAAAR!" utbrister jag (väldigt) högt, samtidigt som jag måste böja mig framåt för att dels hålla tillbaka tårarna, dels försöka få bort alla stjärnor framför ögonen, med bara en tunn vägg mellan mig och kunden som skulle panta när felet upptäcktes.

och tror ni maskinen började funka då? Nä. chefen fick komma. "vad har du gjort?!" utbrast han när jag kom ut från lagret med handen över pannan. "jag slog i huvudet" sa jag och slet åt mig första bästa kalla. en Yalla yoghurt, och höll mot huvudet. Han försvann och kom sen tillbaka med en sillburk. "här, glas kyler bättre än plast!" så där gick jag inne på lagret med en burk Abbas dillsill tryckt mot pannan.

Var det någon som sa dagens outfit?

Idag är jag öm, med bula och blåmärke, men det är inget lite kaffe från Waynes coffee inte kan råda bot på! :)

puss puss! ;)


onsdag 1 juli 2009

biobesök!

klev precis innanför dörren. Varit o tittat på terminator på bio med J. Helt ok.. Om inte annat är ju christian bale väldigt begåvad, eller vad säger ni? ;)  JAG var i af inte missnöjd när filmen tog slut.. Trots lite sega popcorn och smält choklad pga värmen :) kan ni förstå? Jag har varit på bio!! :) hoppas ni också haft en bra kväll.. God natt..


Lägg till karta och vägbeskrivning för din fest. Visa vägen!

räckmacka!

ja, blev precis bjuden på frukost av J mellan dagis och tåg. En stoor räcksmörgås, te och juice. Att jag är mätt just nu, råder det ingen tvekan om.. :) annars är det fuktigt och varmt ute. Har ingen vidare lust att åka och jobba (idag heller). Bara tre veckor kvar till semestern! Phuu.. När ska du ha semester, eller är du redan ledig?