torsdag 2 juli 2009

en fråga

en fråga till mina läsare modell större: hur f*n gör man för att slippa skavsår mellan låren när man har kjol/klänning och inte vill ha leggins under?

9 kommentarer:

Allt & Ingeting sa...

Jag var inte på en sex butik för många år sen och där hitade jag ett skitt bra glid läste rätt men det var så bra kan raka sig med sen smörja in mellan benna där det skaver s blir det lent eller hur man ska säga och det blir inga flott märken någon stans....

Malin sa...

Jag har hört många som klippt av strumpbyxor, så att de bara går ner en liten bit på låren. Men jag vet inte, jag alltid leggins. :)

Sandrali sa...

Glid medel. Tror att det ska vara silikonbaserat då de håller hela dagen. Men de kan man ju googla rätt på =) har aldrig prövat själv med känner några som testat och säger att det verkligen är bra!

yours truly sa...

Inte bara modell större folk får skavsår av att gå i kjol ska du veta.. jag har många smala väninnor som också får skavsår..

Pline sa...

beror ju på hur kort kjol du har men idag säljer de på åhlens ett par underbara "nylonstrumpbyxor" modell jättekorta som inte rullar upp sig.. har jag haft och de går ner till knäna... jag har ju inte så kort men det ser ju lite snyggare ut med något som är mer "genomskinligt" än leggings.. och då slipper du garanterat!!! skav.. ialla fall =) puss

Smilla sa...

Jag skulle precis skriva det, expert som jag är, men de andra har redan berättat hemlisen.

Smilla sa...

En annan fördel är ju att silikonbaserat glidmedel (med fördel pjur eller liknande) även kan användas (I LITEN MÄNGD) i håret som silikondroppar. Det ger glans. Jag har använt det på mig själv då och då, men främst i Emilias rufs.

Det är för övrigt ett rent universalmedel. Jag smörjer gnissliga dörrar med det och det går hur bra som helst.

trollbottom sa...

Det ska finnas någon slags silikonbaserat medel som idrottare använder som visst ska vara gudomligt bra. Har funderat på att fixa sånt. Men funkar det med glidmedel är det ju enklare att fixa iof

sara sa...

trosor med lite längre ben på kanske?