tisdag 2 september 2008

*fnitter*

Hittade den här Blocket annonsen genom Susannes blogg.. HAHA! Var bara tvungen att förgylla fleras kväll(eller dag, beror ju på när du läser det här)

*fnittrar hela vägen till sängen*

6 kommentarer:

Susanne sa...

hehe, visst är den kul! :D

Ulrika - foto - Jonasson sa...

HAHAHA!! Den var riktigt bra! Stensäker på att han fick den såld OMG :D

Ha en bra dag!

Kram

Anonym sa...

Heej! Ja, usch jag hatar köpa byxor, eller jag hittar aldrig några. Tror du jag hittade några byxor igår? Vad jobbar du med? *nyfiken* Du är väl mammaledig nu va? =) Men vet du vad? Jag känner mej så mkt lättare, tycker kroppen har blivit fastare av all träning, men har f*n ingen våg som funkar hemma..

Anonym sa...

Hahaha Dödsskön! =) Vissa har humor ;)

Miss Goldie sa...

Ha, ha vilken kul annons :-)

Du frågade om scrapgrejer...jag brukar bl.a. handla från www.stellas.se och www.skaparlusten.se
De har båda nybörjarkit som det kan löna sig att köpa i början innan du vet vad du gillar. På Stellas hittar du dem under menyn "Färdiga kit" och på Skaparlusten heter de "Månadspaket".

Det finns ju SÅÅÅÅ mycket material på marknaden och det är så personligt vad man gillar. Men mönstrade papper och enfärgade som matchar varandra är ju det viktigaste. Sen några alfabeten att skriva titlar med. Och så klart dekorationer, blommor, band, knappar, gnuggisar, stickers.

Fråga om du undrar över nåt mer, jag hjälper gärna till. Ska bli kul att se dina LO:s sen när du börjat scrappa!

Anonym sa...

Ey angående ovanstående inlägg.. En kompis hade fått hem Pandurokatalogen för att den som bodde i huset innan honom prenumererade på den och där hade dom ju massa fina scrapsaker.. :) (Och så typ 100 miljoner andra fina grejer som jag vill ha... men näär ska man hinna pyssla med sånt?!)