söndag 19 april 2009

Datageni!

Igår kväll kom jag på varför mitt internet inte har funkat felfritt de senaste dagarn..


Kalla mig Hacker, haxxor eller bara rätt och slätt geniet.


Men om internetkabeln sitter i ordentligt så funkar det bättre!





3 kommentarer:

cleanlivingbymed sa...

Haha jag är impad. Jag tror int ens att jag skulle hitta det felet =)

Kram och trevlig söndag

pethra sa...

Axel får samma mat som jag, men ibland lägger jag till pasta/potatis/ris. Dessutom äter han smörgås till frukost och välling på kvällen och morgonen, så han får ju i sig mycket kolhydrater ändå. Det är det som är det positiva med den här "dieten" tycker jag, att den passar alla, man kan bara lägga till olika tillbehör. Om jag äter en omelett till lunch så får han också det, och kanske majs och ärter till. Han får det naturliga fettet istället för lightprodukter osv som jag inte tror är så nyttigt för någon.

Angående värdena man får.. det är svårt det där, det är alltid en balansgång. Det finns råd och rön om det mesta. Nu vet jag dock att det kommit en stor vetenskaplig artikel som visar att mättat fett inte på något sätt kan kopplas ihop med hjärt- kärlsjuksom. Men jag vet, man blir rädd för den skrämselpropagandan som finns. Å andra sidan kan man ju tänka på hur alla välfärdssjukdomar exploderat de senaste årtionden.. och vad har vi då ätit? Jo, lightprodukter och en jäkla massa raffinerade kolhydrater.

Jag tror på att lyssna på kroppen. Blunda för propaganda från alla håll och kanter och försök hitta en kost där man själv mår så bra som det går på alla sätt. Det finns för- och nackdelar med alla sätt att äta.

pethra sa...

Bregott är gott och bra. :D Bara rapsolja och grädde och salt. Inget skit som i lättmargarinerna. :)
Lycka till med efterforskningarna, fråga om du undrar nåt. Och lycka till med resten av packningen!