torsdag 29 maj 2008

Fattig som en kyrkråtta

Nej, inte riktigt. Inte ens nära. Men sambon, jag och Al gick ner på Lindex och köpte lite nya sommarkläder åt henne. Hittade massa fint!








378 kronor gick hela kalaset på. Tog en sväng förbi Hemtex också och köpte en plastduk till köksbordet. På sista bilden ser ni lite av hur den ser ut. Vi har ett köksbord i massiv ek och nu när Al försöker lära sig äta helt själv, kändes en plastduk som den mest skonsamma för bordet :)

Den är mycket mycket mer grön i verkligheten. Och shit vad den luktar! Huvudvärksvarning direkt. Men, men, nu känner jag ju inte den andra lukten (om den finns kvar vill säga ;) . Klippte av en ganska stor bit av duken som var på ena sidan av bordet och den kommer att få ligga på golvet under hennes stol så skonar vi golvet med.. aahh.. smart va?! ;P

Nu ska jag snart börja med middagen här hemma. Lasagnette blir det idag. Mumsigt värre. Och så vattenmelon till efterrätt. Ännu mumsigare!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka söta kläder, gillade speciellt den tredje, den var ju jätte söt! ^^

Malin sa...

Fina kläder! Och visst är det bra med plastdukar? Måste köpa en jag med, här är det fjärde världskriget i köket varje gång Alfons äter. :)

Ulrika - foto - Jonasson sa...

Jättefina kläder! Tycker Lindex har det bästa o finaste utbudet på kläder till rimligt pris =)