söndag 6 april 2008

Fynd!

hehe.. igår gjorde jag och mannen klipp. Tog oss ut för att hitta presenter till dotra som fyller nu på tisdag, gick till barnens hus, och då hade de erbjudande på såna där blöjhinkar, tommee tippiee sangenic hinkar. 199:- istället för 399:- Ett klipp tyckte vi då vi sagt länge att vi vill ha en sån. (en hink som "kapslar in" varje blöja så det inte luktar, supersmart tyckte vi!)

Sen gick vi till BR för att köpa en nalle phu 2-i-1 bil. Men då var de slut, fast de fanns ute på tuna park och de kunde lägga en åt oss. Men då vi inte har bil sa sambon halvt på skoj halvt på allvar "men vi kan inte få köpa den där då?" och pekade på visningsex. "självklart!" sa hon och så fick vi den för 400 istället för 499 när den redan var nedsatt från 599! Sambon var skitnöjd! Nu slapp han skruva sa han.

Så igår var en bra dag. Den avslutades med god middag i goda vänners sällskap och ett glas (ok 2 ) vin dessutom . första vinet på 1 år nu! Var inte fy skam kan jag lova! :)

Idag börjar kalasveckan här hemma, så det blir nog inte så mycket uppdaterat här hemma. Men något inlägg om dagen ska jag väl få iväg i alla fall! :)

1 kommentar:

Bitterdarling sa...

Perfekt när man hittar fynd så där! :D