fredag 4 april 2008

Känns bättre nu :)

Fick ett samtal vid 9. En vän jag inte träffat på snart 100 år (give or take ;) ) hörde av sig och hade ärenden inne i stan och undrade om vi hade tid med en fika. Självklart! Hon kom hit och vi satt här, drack kaffe och åt kakor och snackade lite skit.. Saknar henne så. Men är så tokigt när man är på olika plan i livet. Hon jobbar, har precis flyttat till hus. Har man, barn och hund. Jag går hemma och pillar navelludd liksom.

Men som sagt var asroligt att hon kom över så här på en snabbvisit bara, så nu ska vi åka ut och hälsa på i deras hus nästa gång hon är ledig (nästan, dotra fyller ju däremellan så då är det fullt upp här hemma). Ska bli najs. Hoppas det är fint väder då så man kan komma ut lite. Måste fixa vår uteplats med, vi har ju sol hela förmiddagen och lite in på em, så den här uteplatsen går inte att låta bli att sitta på nu i vår och i sommar...

Nu sover dotra och mannen och jag har lite tid för att sitta här. Sen ska vi iväg och kolla på födelsedagspresent till tjejen. Tror det kommer bli en gå-bil med nalle phu. Vi får se. Tänkte i af bara köpa en (1) ordentlig present (ja ok då, kanske två) som hon får på morgonen. Hon är ännu så liten..

Nu är frågan vad man ska hitta på till lunch idag.. några tips? :)

Inga kommentarer: