måndag 7 april 2008

Sorry neighbour!! =/

Fast inte vårat fel, men ändå!

Ringde ju imorse om diskmaskinen. Så nu på kvällen provade vi att köra en maskin och det gick ju jättebra, samt att stoppet släppte. Skitbra tyckte vi, men lite konstigt. Men jaja.. Så vi kör (läs KÖRDE ) en maskin till nu. Knackar det plötsligt på dörren. Securitas! Då är det tydligen stopp så illa att grannen under oss får allt vatten!! Hur fan nu det kan gå till, så nu är rörmokaren på väg, samt att vi inte får spola något vatten alls!

Pinsamt, men vi trodde ju det hade släppt. Förut när vi bara hade handdisk så kunde samma sak ske när man slog ut diskvattnet, att det liksom kom upp i andra hon. Men då sa han att det var sånt som kunde hända..

Personligen tror jag ju att det är något huvudrör det är stopp i, för när vi flyttade in här luktade det massor från toaletten och då hände det här vid diskningen. Nu har det också luktat från både toalett, badkar och handfat när man spolar och så sker det här!

Pinsamt värre är det i alla fall! Tänk om VI åker på att få betala det här? Fast jag tycker ju ändå att rapporterar man en sådan här grej skulle de kommit på dan och fixat det!

Nu ska jag gå och gömma mig under soffan ett tag.. shit..

Uppdatering

Det var alltså så här,Securitaskillen kom bara upp för att grannen ringt ang vattnet. Så han bad oss att inte spola mer vatten för kvällen förrän rörmokaren varit här. Så då var det alltså ett stort stopp = inte vårat fel *andas ut*

4 kommentarer:

Bitterdarling sa...

Usch vad träligt! Men när han var där på dagen borde han ju tänkt på det, inte nåt ni kan hjälpa ju? Då kan ni inte behöva betala heller..

Sure.. färga hår är kul.. :)

Anonym sa...

Men shit alltså, låter inge kul alls :)

Bitterdarling sa...

Ja det var helt sjukt gott! Vem behöver choklad när det finns bär... <3

Anonym sa...

Fy vad jobbigt!
Jag hoppas verkligen inte ni åker på att betala det iallafall:S

Vi hade en liknande situation, då lägenheterna i vårat område är gamla och slitna så började det helt enkelt en dag läcka ner till grannen under oss... så varje gång vi duschade eller fick minsta lilla vatten på golvet så bara det forsade nere hos henne! och dom fick renovera om hela lägenheten nästan :$ men det kunde ju inte ha vetat i förväg!
Och grannen och bolaget hotade med att vi skulle få betala allt, men vadå?? det var ju inte vårat fel, som tur va så slapp vi!
Dom fick såklart slita upp hela badrummet hos oss och vi fick gå på toa nere i en lokal på bottenvåningen i två veckor :(

Hoppats han kommit och fixat felet hos er nu, men det borde han väll gjort vid det här laget..