lördag 19 april 2008

utebliven grillning, vin och trevligt sällskap

Igår var vi och fikade på dagen, jag, sambon och Alicia, med ett par kompisar vi inte träffat så mycket tidigare. En "halvny" bekantskap kan man kanske kalla det. (vem var det?! ;P ) P och jag har i of umgåtts när vi var yngre, men sen försvann hon åt ett håll och jag åt ett annat. Men nu så är vi i samma stad igen och då får man ju ses lite. :)

Det var i alla fall trevligt. Så trevligt att sambon tyckte vi kunde fortsätta hemma hos oss och grilla lite. Nu blev det ingen grillning eftersom vi inte hittade sladden till vår elgrill, men maten blev lagad ändå. och det var himla gott! Jag drack t om ett par (2)glas vin! Var lite fnissig ett tag, (vaddå? lättpåverkad? jag?!) men det gick över och jag gick över till vatten resten av kvällen. Men det var lika kul för det :)

Vi satt här hemma i köket till ljusen brunnit ut för länge sen och då gick P och T vidare ut på krogen, medan jag stapplade till sängs. Alldeles för sent.

Sen tyckte Alicia att det var dags att gå upp klockan 6 imorse. Alldeles för tidigt. Men upp gick vi och åt frukost och lekte lite. Sen satte vi oss och tittade på Barnkanalen och tog det lugnt och myste. Nu börjar det snart bli dags för en liten vila för oss båda två här hemma.. *gäspar* tycker jag alltså! Vi får väl se vad lilldamen anser om det..

Senare ska P och T komma hit igen och hämta sina öl som blev kvar igår. Själv undrar jag var det fina vädret från igår tog vägen? Det skulle ju vara fint hela helgen ju! :( Det är ruskigt kallt och trots att jag sitter i collagetröja, jeans och strumpor här hemma så fryser jag.. Inte najs!

Nu är det fruktstund som gäller här hemma. Har skurit bananskivor som hon får plocka med själv här vid bordet. Det är stor koncentration som gäller kan jag lova! Även om jag uppskattar att få sovmorgon ibland, så bara älskar jag mornarna med min lilla tös! :)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Låter som en bra dag och kväll =)Trevligt med de där kvällarna som blir lite för sena, och trevligt sällskap. De hör sommaren och våren till ;)

Creative Lounge sa...

Tänkte tipsa alla trogna läsare att imorgon söndag kör vi igång en ny tävling som ni inte får missa. Värde )ca 500:-) Välkommen att spana in :)

Robin & Mamma Evelina

http://robinsgarderob.blogspot.com/

Anonym sa...

Det låter som ni hade en skön dag =)
Får hoppas att vädret blir bättre med, det är ju trots allt vår!