måndag 16 juni 2008

Ångest

Läste just en artikel i aftonbladet. Säger bara "shit". Visst, jag visste ju egentligen att småbarn inte ska hålla på med mobiltelefoner, men för att undvika världskrig här hemma så har hon ibland fått "prata" i den. Slut med det nu. Även om jag inte brukar vara den som tar såna här artiklar på fullt allvar. Jag köpte ju t ex en Dr Browns nappflaska fast de förbjudit den i Kanada..

Erhm..

5 kommentarer:

Ulrika - foto - Jonasson sa...

Oj det hade jag missat. Inte för att barnen använder mobil men visst händer det att dom är i närheten av en iaf!

Vad det gäller min mans brandmansansökan. Den pågår fortfarande o jag håller på att få fel på nerverna av denna väntan ;) Nästa vecka ska han på arbets-EKG o en stor läkarundersökning o går den bra så är chanserna stora..HOPPAS HOPPAS!!

Ha en bra dag!
Kram

Anonym sa...

Dr Browns nappflaska - har jag aldrig hört talas om..

Anonym sa...

Ja det lät ju läskigt, men tyvärr kan vi ju inte skydda våra barn mot allt, även om vi skulle vilja.
De utsätts säkert för farlig strålning från mobiler och datorer, det finns färgämnen och tillsatser i maten, mögelsporer, fästingbett, virus, cigarettrök ifrån människor man möter, avgaser, tungmetaller, miljögifter, listan kan göras ganska lång, och tyvärr kan vi ju inte skydda mot allt, bara göra vårt bästa som föräldrar!
Anna

Frida sa...

FAST! Dr Brown har INTE blivit förbjudna i Kanada, det har bara gått ut en remiss som dom får svar på nu i juni. Det gick ut en remiss i Norge i höstas och där ansåg dom att flaskan var okej :)

anna wintour sa...

*Vaxdockan av mig är färdig och du kan se den i min blogg. Är den lik mig?*

www.veckomagasinet.se

Jag ska ta reda på mer om den där killen med företaget men det är inte virus du kan öppna mailet