tisdag 17 juni 2008

Vi klarade det!!

Natten var jättejobbig för oss båda två. Betänk att du ska bryta ett mönster du gjort hela ditt liv! I detta fall Alicias liv då. Inte det lättaste. Och tänk också att bryta ett mönster du har gjort i över 1 år. I det fallet mitt. Inte det lättaste det heller. MEN vi är på god väg att få ostörd sömn i detta hushåll nu. Efter att ha vaknat och haft en supergo' och glad tjej hela morgonen är jag sporrad att fortsätta köra! Dessutom sov vi till 7:30. En timme längre än vanligt alltså samt så åt hon en hel flaska välling imorse plus en hel smörgås. Det händer inte så ofta att hon äter så mycket och bra på morgonen. :)

Och så var hon så himla go' när jag frågade om hon ville ha gröt. "ne!" och ruskade bestämt på huvudet. "vill du ha.. välling?" "Ne!" och lika bestämt rusk. "namnam!" "jordgubbar?! Vill du ha jordgubbar?" (då namnam är jordgubbar just nu. Kan vara allt möjligt, men just nu är det som sagt jordgubbar) "a-aa!" och log med hela ansiktet.

Får väl ta och köpa en liter idag då :)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Låter som om detär på väg åt rätt håll =) Gratulerar..
Hoppas allting är bra förövrigt också.. :) kram på er båda två "skruttor"

Anonym sa...

Hoppas att det går någorlunda smärtfritt med "avvänjningen" fortsättningsvist =) mer sömn gör er alla gladare =)

Angående ditt inlägg längre ner, om din förra blogg. Du skrev nog på ett annorlunda sätt då, men jag tycker nuvarande bloggen är lika bra ^^, annars skulle jag inte fortsatt läsa ;P

Anonym sa...

Håller ni på att vänja henne vid att sova i eget rum nu? Har nog missat lite :-)

Ulrika - foto - Jonasson sa...

Men vad skönt att det håller på att vända lite med sömnen! Håller tummarna att det fortsätter i samma riktning =)
Kram