onsdag 21 januari 2009

Mellanmålstips?

Ja, nu när jag stod och kollade i kylskåpet insåg jag att vi bara varvar samma mellanmål hela tiden.

~ yoghurt och smörgås
~ smörgås och frukt

Trist. Nu vill jag ha era bästa mellanmålstips! (inte åt mig, utan åt Alicia då)

Ser framemot att få läsa lite när jag kommer hem ikväll!

7 kommentarer:

Sara sa...

Fruktsallad med en klick yoghurt i brukar vara en hit här. Ibland gör jag kräm på bär jag fryst in under sommaren. Blir inte lika mycket socker som i den man köper och riktigt smaskigt. Om man ska iväg brukar jag köpa Risifrutti, det gillar de skarpt.
Mina barn gillar att äta yoghurt med havrekuddar eller Cheerios på sidan, de knaprar några "flingor" och tar en sked yoghurt. Då blir de intet mjuka och så har de lite att pilla med :D

Anonym sa...

Turkisk yoghurt med tinade bär i är gott. Kanske lite socker eller honung om det blir för surt. Fruktsallad med filmjölk eller yoghurt. Fil och musli. Kokt ägg. Keso med hackat äpple och kanel.

Anonym sa...

Tack för kramen den gör mycket!karat

Västgötskan sa...

Omelett! Gott! :-)
Fyllning: Svamp eller nåt annat gott.

Anonym sa...

När jag var lite fick jag iaf på fredagar - varm nyponsoppa med vaniljglass i =) jättegott!!!

Anonym sa...

Oj, mellanmål. Sånt har vi nog inte alls. En frukt kanske då men inte så mycket mer.

Anonym sa...

Men du, jag kom på ett mellis som är skitagott! Iofs funkar det till frukost också, det är min favvofrukost. Bäromelett! Mosa tinade hallon och blåbär (eller jordgubbar eller vad man vill) med lite lite honung (eller pyttelite socker om man inte har honung) till ett bärmos. Stek en omelett på 2 ägg (helst i liten stekpanna, det blir lagom tjocklek) tills den blir lite gyllenbrun och har stannat, lägg på bärmoset på ena halvan av omeletten och vik över andra halvan. Supergott! Och GI-tänk. :)